JSport.ro

dsc_0387Pe un ger cumplit, Păltiniș Rășinari și Hermannstadt II s-au întâlnit pe stadionul de pe Valea Ștezii într-un meci restant al etapei a X-a a Ligii a IV-a. La capătul unui joc plăcut ochiului, cu multe ocazii la cele două porți și 9 goluri, Păltiniș Rășinari s-a impus cu 5-4 după ce în minutul 80 conducea cu 5-1.

Tabela s-a schimbat rapid, în minutul 8. Centrarea venit din corner a fost transformată în gol de Greavu cu o lovitură puternică de cap. Oaspeții au egalat la fel de rapid în minutul 18 dar Coțofan a readus trupa de pe Valea Ștezii în avantaj cu un șut la colțul lung de la 18 metri în min. 38. 3-1 a devenit scorul din penalty transformat de Adrian Greavu (min. 42), rezultat care s-a menținut până la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Rășinariul a continuat să se distanțeze pe tabelă. Ganea a marcat pentru 4-1 cu un șut de la 25 de metri în minutul 65 iar Baciu a mărit diferența la patru goluri după doar un minuit. Rămas singur pe 6 metri Baciu a împins mingea pe lângă portarul advers.

Cu 15 minute înainte de final, la 5-1, conturile păreau încheiate. Relaxarea defensivei gazdă a fost însă taxată de oaspeți care au punctat pe final de alte 3 ori prin Seiwerth (min. 75 si 90) și Moldovan (min. 80).

În urma acestui rezultat, Păltiniș Rășinari a revenit în fotoliul de lider pe care îl va mai ocupa doar până la finalul partidei Athletic Șura Mare – FC Avrig, joc care se dispută la această oră, pe terenul din Șura Mare. Hermannstadt rămâne pe locul 5.

Stadion: Rășinari Arena. Specatori: 60. Arbitri: Călin Lazăr, Emeric Tocai și Roxana Recorean (toți din Mediaș). Observator: Ioan Duma

Păltiniș Rășinari:

[team1]

Rezerve: 1. Moldovan, 81. Năstase, 20. Frățilă, 9 Cozma, 13. Comșa, 16. Muțiu, 92. Baca

Antrenor: Adi Iliuț

Hermannstadt II:

[team2]

Rezerve: 1. Ciorgovean, 17. Bruslea, 16. Rodean, 14. Găman, 15. Gheorghiu, 11. Gîrjoabă, 7. Tineiu.

Antrenor: Jean Gavrilă

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.