JSport.ro

DSC_0050LSS Voinţa Sibiu şi Păltiniş Răşinari au oferit ieri pe arena din localitatea lui Goga şi Cioran un fotbal de calitate ridicată, cu foarte multe ocazii de poartă şi cursivitate în joc. Gazdele s-au impus cu 3-0 la capătul unui meci în care Răşinariul a punctat la capitolul eficienţă iar Voinţa la posesie şi ratări excesive.

În primul sfert de oră sibienii îşi crează două ocazii importante de gol prin Mihai Cornea, şut puţin pe lângă bară şi Ionuţ Frăţilă. De partea cealaltă Bogdan Frăţilă îl pune la încercare pe Ispas dar portarul sibian respinge cu mâna stângă în lateral.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În min. 18, Ţiboc finalizează un atac poziţional cu şut la colţul scurt respins de Piko. 4 minute mai târziu, Voinţa contraatacă pe stânga dar Mihai Vladu şutează alături.

În minutul 25, un nou contraatac al “alb-verzilor” se încheie cu şutul lui Robert Manole în bara transversală. În min. 35, Piko prinde în doi timpi lovitura liberă executată de Ionuţ Frăţilă. Chiar înainte de pauză Răşinariul deschide scorul prin Voina care fructifică cu capul o centrare de pe partea stângă.

Repriza a II-a începe la fel cum s-a încheiat prima, cu gol pentru Răşinari, marcat într-un mod DSC_0096similar, în min. 47. Lovitură de la colţ centrată în careu şi gol cu capul (foto dreapta).

Minutul 58, Cipi Bărbat, intrat după pauză, driblează şi întoarce frumos doi adversari, şutează din 16 metri lateral dreapta, Piko boxează spre Sebastian Fenaru însă mingea lovită de el nu prinde cadrul porţii goale.

DSC_0129În minutul 63, Voinţa beneficiază de penalty (foto stânga) dar Marius Ţiboc ratează (în amicalul precedent sibienii au mai ratat un penalty). 4 minute mai târziu, contraatac 4 contra 2 pentru “alb-verzi”, Ionuţ Frăţilă pasează spre Marian Budică care şutează din poziţie unu la unu cu portarul advers în bara laterală.

În min. 74, Budică ratează din nou singur cu portarul. Cu 10 minute înainte de final jucătorii Răşinariului înscriu pe contraatac impunând pe tabelă un nedrept 3-0.

Finalul aparţine tot Voinţei în alergare disperată pentru un gol de onoare: şutul lui Mihai Cornea de la 16 metri ocoleşte vinclul colţului lung (min 84), Luci Marcu şutează în forţă din lateral dreapta dar portarul boxează (min. 86) iar Rareş Şerban încheie nebunia ratărilor cu o lovitură liberă transformată superb peste zid în încheietura barelor din vinclul drept (min. 88).

Cele două echipe au jucat în formulele următoare:

Păltiniş Răşinari: Piko – Vintilă, Judeanu, Năstase, Vlada, Baciu, Apostu, Coţofan, Mămăligă, Voina, B. Frăţilă. Au mai intrat: Brezoaie, Moldovan, Fodor, Surd, Comşa. Antrenor: Adi Iliuţ.

LSS Voinţa Sibiu: Ispas – Marcu, Ţugui, R. Şerban, Dabu, Vladu, Manole, Cornea, I. Frăţilă, Ţiboc, Fenaru. Au mai intrat: Bărbat, Mihai Răzvan, Pandea, Cîndea, Budică.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.