JSport.ro
foto: Vlăduț Moldovan

Nou promovata AS Copșa Mică a debutat cu victorie duminică după-amiaza în Liga a IV-a. Pe stadionul de lângă Sometra, echipa gazdă a învins cu 3-1 una din echipele de tradiție ale eșalonului patru, Progresul Terezian. 

Copșa Mică s-a văzut condusă încă din minutul 10, oaspeții punctând prin Marco Pascalini din pasa lui Tecoanță. Avantajul Progresului a rezistat până spre jumătatea reprizei secunde dar gazdele au întors rezultatul în doar 6 minute după două contraatacuri. Mai întâi, Sergiu Fiti a egalat în minutul 57 pentru ca Alexandru Blaga să-și aducă formația în avantaj din minutul 63. Alexandru Stan a închis tabela în minutul 90+3 printr-un șut din lovitură liberă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După prima etapă AS Copșa Mică ocupă locul 6 iar Progresul Terezian locul 9. În runda a doua a Ligii a IV-a, trupa pregătită de Petru Calo va juca tot pe teren propriu dar cu o nou promovată, Spicul Șeica Mare. Progresul va primi vizitat formației din Agnita pe terenul de la Șura Mare acolo unde ”galben-verzii” vor evolua temporar în acest sezon.

Stadion: Copșa Mică. Spectatori: 50. Arbitri: Adrian Comăniciu, Cristian Vlad, Raul Cornea (toți din Sibiu). Observator: Ovidiu Comșea.

AS Copșa Mică:

[team1]

Rezerve: Savin, Kovacs, Grancea, Burcea, Blanga

Antrenor: Petru Calo

Progresul Terezian:

[team2]

Rezerve: A. Bujac, S. Bujac, Băran, Carculea, Câmpean, Duca, Joarză

Antrenor: Nicolae Ciupudean

Foto: Vlăduț Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.