JSport.ro

De la extaz la agonie. Așa a ajuns echipa Voinței după ultimele 3 etape în care a pierdut tot atâtea jocuri. După un început foarte bun de campionat, cu 3 victorii clare în primele 3 jocuri, ”alb-verzii” au devenit acum de nerecunoscut. Nu doar prin prisma rezultatelor dar mai ales a jocului. 

În ultima etapă disputată, la Sibiu a venit una din revelațiile actualului sezon, nou-promovată Spicul Șeica Mare. Echipa antrenată de Ioan Moga ocupă acum locul 7 cu 3 victorii și un rezultat de egalitate obținute în primele 7 runde. Mai mult, formația din Șeica a fost foarte aproape de o surpriză de proporții la Rășinari. Spicul a pierdut cu doar 2-3 și a pus o presiune formidabilă pe echipa lui Dragoș Năstase în finalul meciului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fără să fie spectaculos, meciul de sâmbătă dintre Voința și Spicul a oferit spectatorilor prezenți 3 goluri, toate în poarta sibiană. Fostul atacant al Voinței, Iosif Bucșe a dat tonul în minutul 32. Lansat foarte bine pe partea stângă, ”Uțu” a pornit spre poartă umăr lângă umăr cu un fundaș al gazdelor, dar cu toată opoziția acestuia a șutat perfect din lateral în colțul lung al porții apărate de Ispas Daneș și tabela a deveni 0-1.

O fază aproape identică l-a avut în rol principal pe Daniel Vlaic la ultima fază a primei reprize și la pauză s-a intrat cu 0-2 pe tabelă. Adrian Voina a închis meciul în minutul 88 stabilind un usturător 0-3 pentru formația gazdă care a ratat un penalty în minutul 90+3 prin Marian Budică. În ultimele 10 minute ale meciului, la scorul de 0-2, sibienii au mai avut câteva ocazii dar de fiecare dată defensiva oaspete sau portarul Mihăilescu au stat bine pe poziții.

În etapa viitoare, Voința Sibiu va juca în deplasare în compania nou-promovatei AS Bradu. Jocul este programat sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul Obor din Sibiu, acolo unde brădenii își dispută temporar meciurile considerate pe teren propriu până când lucrările la suprafața de joc a arenei din Bradu se vor finaliza. Spicul Șeica Mare va primi vizita formației clasate pe locul secund, Măgura Cisnădie, duminică, 22 octombrie, de la ora 11:00.

Stadion: Voința. Spectatori. 100. Vreme: însorită. Arbitri: Alexandru Motronea, Andrei Iuga, Răzvan Spătar (toți din Sibiu). Observator: Marian Bordean (Sibiu)

Voința Sibiu:

[team1]

Rezerve: 21. Pasăre, 90. Pandea, 29. Marcu, 4. Kucsinski, 8. Predescu

Antrenor: Adrian Fușle

Spicul Șeica Mare:

[team2]

Rezerve: 22. Tincu, 21. Filip, 16. Vîrlan, 23. Tolciu

Antrenor: Ioan Moga

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.