JSport.ro
Răzvan Anghel, nr. 4

Voința Sibiu a înregimentat 3 noi jucători după venirea lui Grigore Boca și Radu Dabu încă din iarnă. Trupa pregătită de Cristian Cotoară s-a întărit cu Iulian Spinciu (venit de la Măgura Cisnădie), Răzvan Anghel (FC Avrig) și Viorel Namesnic, un jucător născut dincolo de Prut care a făcut junioratul la Dacia Chișinău însă a renunțat pentru o perioadă la fotbal în detrimentul școlii.

Iulian Spinciu, debut cu Progresul

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fostul fundaș al Măgurii Cisnădie a mai evoluat pentru Euro Spring (jud. Alba) și FC Avrig. Spinciu a debutat fără greșeală runda trecută în defensiva Voinței în remiza 1-1 în deplasare la Progresul Terezian. Este născut la 10 noiembrie 1990.

Răzvan Anghel a lăsat liderul

De la liderul Ligii a IV-a, FC Avrig, a venit Răzvan Anghel. La 33 de ani, Anghel este încă un jucător cu experiență pregătit să întărească defensiva sibiană în zona centrală.

Viorel Namesnic, al doilea basarabean ”alb-verde”

Nici ofensiva nu a fost neglijată de antrenorul Voinței. Viorel Namesnic are 21 de ani și este originar din Basarabia. A evoluat în trecut la juniorii Daciei Chișinău și la echipa secundă a clubului însă în ultimii ani s-a axat pe studii. Este student al Facultății de Drept la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu în anul II.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.