JSport.ro

Într-un meci de poveste care a reunit vineri seara pe stadionul Obor jucătorii echipelor de referință ale FC Șoimii și Nitramonia Făgăraș din anii 80, suporterii nostalgici au avut ocazia de a-și revedea favoriții în teren iar jucătorii – plăcerea de a se confrunta din nou chiar dacă doar pentru orgoliu și pentru o frumoasă repriză a III-a.

Nu mai mult de 100 de spectatori au luat loc în tribune, lucru datorat organizării evenimentului într-un cadru mai intim, mai restrâns, dar atmosfera meciului a fost pe măsură. S-a jucat cu zâmbetul pe buze, cu glume dar și cu ambiție.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În tribune, suporterii care au mai ținut legătura cu foștii jucători îi strigau pe nume la fiecare atingere, alții încercau cu entuziasm să-i recunoască din memorie, așa cum îi știau pe ”Municipal” în anii 70-80. Privit din exterior, ansamblul semăna cu o familie regăsită după zeci de ani. O familie frumoasă, cu amintiri la fel de frumoasă, familia Șoimilor care merită mult mai mult măcar pe plan local.

Meciul se va repeta vineri, 17 august, pe stadionul Park Arena din Făgăraș.

FC Șoimii Sibiu: Dan Călinescu, Vasile Rusu, Vasile Șoaită, Marcel Stoica, Dan Mihăilă, Aurelian Belaua, Ion Gheorghe, Virgil Muscă, Dorel Popa, Emil Bârsan, Virgil Coldea, Mircea Rotaru, Stelian Giugiumică, Nicolae Văcaru, Bogdan Cherecheș, Dorian Ștefan, Ciprian Drăgoi, Petre Purima, Dan Curtean, Eugen Lomnășan, Vasilică Armenean, Valentin Teleșpan, Petre Ucidău, Nicu Florescu, Marius Nucă și Mihai Gabel, fiul regretatului Mircea Gabel.

Declarații la finalul meciului, Ion Gheorghe, FC Șoimii Sibiu:

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.