JSport.ro

DSC_0086În cea de-a doua etapă a returului LSS Voinţa Sibiu a obţinut o victorie muncită în deplasarea de la Agnita, scor 2-1, după un avantaj de două goluri luat încă de la pauză. Manole şi Bucşe au marcat pentru Voinţa în timp ce Mihai a punctat în dreptul gazdelor.

Erau trecute doar 3 minute din timpul regulamentar când LSS Voinţa Sibiu deschidea scorul pe stadionul din Agnita. O centrare a fost deviată de unul dintre fundaşii echipei gazdă, Robert Manole a urmărit şi a marcat simplu declansând primul moment de euforie printre cei 20 de suporteri sibieni care au făcut deplasarea la Agnita pentru a-şi susţine favoriţii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 35 plasa porţii lui Veza s-a scuturat din nou la capătul unui contraatac finalizat perfect de “alb-verzi”. Robert Manole a plecat în viteză pe partea dreaptă şi a centrat excelent pentru lovitură puternică de cap a lui Iosif Bucşe.

La reluare, gazdele au intrat mai montate şi au reuşit să reducă rapid din diferenţă în min. 49. R. Mihai a marcat cu un şut din marginea careului. Treptat sibienii s-au reinstalat la cârma jocului şi au bifat o victorie de moral înaintea meciului dificil din următoarea etapă, în compania liderului pe propriul teren.

CS Agnita: Veza – Ciurar, Zedler, Albu, Ionele, Cîndea, Bleciu, Toma, Mihai, Părău, Ţinteanu.
A mai jucat: Andrei.
Antrenor: Mircea Vasiu

LSS Voinţa Sibiu: Daneş – Marcu, Câmpean, Stîngu, Cornea, Muntean, Frăţilă, Şerban, Şulumberchean, Manole, Bucşe.
Au mai jucat: Bărbat, Cîndea, Budică.
Antrenor: Cristian Cotoară.

DSC_0132Cristian Cotoară: “Cu Hermannstadt sper să jucăm pe ritmul impus de suporteri”

Antrenorul echipei sibiene s-a declarat mulţumim la finalul meciului de schimbarea de atitudine faţă de primul joc.

“După jocul prestat în prima etapă nu mă așteptam să câştigăm, dar speram ca ei să își revină. Au fost 5-6 modificări în primul 11 față de meciul trecut, printre care doi juniori și cei doi jucători veniți noi la echipa.

Echipă a aratat cu totul altfel și sperăm ca în următorul meci să facem o figură frumoasă chiar dacă jucam contra liderului. Suntem constienti de valoare adversarului, dar sper ca jucatorii mei să joace pe “ritmul impus de suporteri”, a precizat Cristian Cotoară.

Încă doi jucători noi în lotul Voinţei

Pe terenul de la Agnita, în primul “11” al LSS Voinţa Sibiu s-au regăsit încă două nume noi: Darius Câmpean (venit de la Vulturul Poplaca) şi Rareş Muntean (în trecut la Atletic Sibiu şi FC Sibiu). Cu cei doi, numărul noutăţilor din această iarnă din lotul Voinţei a ajuns la 9.

La juniori nu s-a jucat

Meciul echipelor de juniori nu s-a jucat întrucât gazdele au solicitat amânarea lui. Cel mai probabil LSS Voinţa Sibiu va câştiga cu 3-0 la “masa verde” fiind puţin probabil ca meciul să mai fie reprogramat date fiind dificultăţile financiare ale echipei de pe Valea Hârtibaciului. CS Agnita nu s-a prezentat cu echipa de juniori nici în prima etapă la Avrig. AJF a omulogat deja acel joc cu 3-0 pentru FC Avrig.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.