JSport.ro

Atmosferă de zile mari sâmbătă după amiaza la Veștem acolo unde Corsav și AS Bradu s-au întâlnit în meci direct în lupta pentru întâietate în seria a II-a a Ligii a IV-a. Încurajată vocal de o nemeroasă galerie, formația gazdă s-a impus cu 1-0 în fața brădenilor ce păreau favoriți înaintea întâlnirii la câștigarea campionatului.

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris în prima parte a reprizei I, autor Denis Grigore. Centrarea de pe partea dreaptă a lui Alex Mihai a fost fructificată de Grigore din câțiva metri în colțul din dreapta portarului brădean. Momentul a declanșat imediat nebunia atât în spatele porții cât și în galeria Veștemului care a pătruns foarte scurt pe gazon pentru a-și îmbrățișa favoriții.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida a continuat cu aceeași intensitate cu care a început însă niciuna din cele două formații nu a reușit să mai înscrie. Spectacolul a fost însă asigurat de rapiditatea jocului, determinarea jucătorilor pentru fiecare minge, forța duelurilor unu la unu. Finalul nu putea fi altfel decât încins la maxim cu Bradul în atac în căutarea egalării care i-ar fi repus pe prima poziție. Un scurt moment de refulare a umbrit însă secundele de după fluierul de final dar jucătorii celor două echipe s-au calmat rapid.

Pe gazon, Veștemul a declanșat fiesta într-o horă în care s-au prins jucători, antrenori și suporteri deopotrivă. Șampania și artificiile au decorat momentul decernării trofeului și medaliilor pregătite încă de la începutul meciului de reprezentanții AJF Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.