JSport.ro

Final de infarct la Avrig acolo unde echipa pregătită din acest retur de Mihai Ianc a întâlnit Măgura Cisnădie într-un veritabil derby al etapei. Cu 10 minute înainte de încheierea celor 90 de minute regulamentare Gabriel Tănase a dat lovitura pentru oaspeți dar Mircea Popa a irosit șansa egalării în ultimele minute ratând un penalty.

Astfel, după o perioadă îndelungată, FC Avrig cedează întâietate în fața vechiului lider Păltiniș Rășinari iar situația la vârful clasamentului devine din ce în ce mai echilibrată, ancorate fiind și ocupantele locurilor 3 și chiar 4, respectiv Măgura Cisnădie și Hermannstadt II. Este de departe cel mai frumos campionat din ultimii ani în privința luptei la vârf după ce în ultimele ediții FC Hermannstadt, Măgura Cisnădie sau FC Avrig au promovat la pas, fără sau cu doar o înfrângere.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În runda următoare, a doua a returului, Măgura Cisnădie va primi vizita celor de la FC Hermannstadt II în timp ce FC Avrig se va deplasa la Sibiu pentru întâlnirea cu Voința, pe stadionul din cartierul Ștrand.

FC Avrig – Măgura Cisnădie 0-1
Stadion: Avrig. Spectatori: 150. Vreme: răcoroasă. Arbitri: Valentin Olaru, Florin Floriță (ambii din Sibiu) Adrian Epure (Orlat). Observator: Florin Dănuț Sopa (Sibiu)

FC Avrig:

[team1]

Rezerve: 1. Cocârcă, 15. Pavel, 18. Stoia, 14. Iancu, 17. Dugulan, 5. Mantea, 19. Sîrbu.
Antrenor: Mihai Ianc

Măgura Cisnădie:

[team2]

Rezerve: 12. M. Pîrvu, 5. Nicolăiță, 14. Bănicioiu, 19. Necula, 18. Cauc, 13. Andrici, 6. Bîgu.
Antrenor: Ioan Luca


Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.