JSport.ro

DSC_0855Echipa pregătită de Cristian Cotoară s-a întărit din această iarnă cu un mijlocaş care în trecut a evoluat în liga a II-a. Ciprian Bărbat are 29 de ani şi a jucat printre altele pentru FC Sibiu, Athletic Sibiu sau CSU Voinţa Sibiu.

Cipi Bărbat a fost prezent la ultimul antrenament al LSS Voinţa şi trage tare pentru a reveni la forma fizică necesară. Fotbalistul care a făcut junioratul la FC Inter Sibiu a lipsit de pe teren în ultmii 2 ani forţat de probleme medicale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

O altă noutate în lotul echipei sibiene este Sebastian Fenaru din Satu Mare, student la Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Primul amical, miercuri, ora 16.00

LSS Voinţa Sibiu va juca primul meci amical miercuri, 17 februarie, ora 16.00, în compania echipei Continental Sibiu. Meciul se va juca la Şura Mare. O altă partidă de verificare a fost deja parafată cu FC Tălmaciu pentru data de 27 februarie, ora 12.00 iar pentru “dubla” cu Păltiniş Răşinari n-au fost stabilite înca datele şi ora.

Tot în 27 februarie, LSS Voinţa Sibiu va participa la un turneu de minifotbal pe terenul sintetic de la Fabrica de Fotbal. Programul detaliat nu a fost stabilit.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.