JSport.ro

Viitorul Șelimbăr a disputat ultimul amical înaintea debutului în noul sezon competițional contra formației Astra Giurgiu. Chiar dacă puțini au fost cei care se așteptau, elevii lui Florin Maxim au obținut un rezultat excelent și nu au fost departe de a obține victoria în jocul cu gruparea din Liga 1. 

Partida disputată la Tărlungeni a început cu o ușoară dominare teritorială a formației din Giurgiu, asta avea să fie însă doar în primele minute pentru că fotbaliștii Viitorului au reușit să echilibreze rapid partida și să ofere o replică pozitivă mult mai experimentaților jucători din tabăra lui Bogdan Andone.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După o serie de ocazii la ambele porți, Astra a fost cea care a deschis scorul prima! Atacantul Fatai a înscris în urma unei centrări din partea dreaptă, fără sprențe pentru Neacșu.

Cu câteva minute înainte de pauză Viitorul Șelimbăr reușește să restabilească egalitatea prin Adrian Cârstean, acesta l-a driblat pe Dima, a pătruns în careu și a înscris cu sânge rece, fără speranțe pentru Popa, mingea atingând bara transversală apoi a scuturat plasa porții.

După pauză Viitorul Șelimbăr a făcut 2-1, în urma unui contraatac prelungit. Curtean a pus capul perfect în urma unei centrări sosite de la Neacșa. Scorul final a fost stabilit de Răduț, acesta a păstrat un balon, cu șansă, și l-a învins pe Ciorgovean.

Pe final ambele formații puteau da lovitura, însă nu au fost precise la finalizare, astfel că s-a încheiat 2-2, spre nemulțumirea grupării din prima ligă.

Iată cele două distribuții: 

Viitorul Șelimbăr: Neacșu – Monea, Natea, Ignat, D. Groza – Curtean, Tătar, Giura, Neacșa – Cârstean, Cîrloanță. Au mai jucat: Matenciuc, Ciorgovean, Moga, Roșu, Tineiu, L. Niță, B. Vișa, Câmpean. Antrenor: Florin Maxim.

Astra Giurgiu: Popa – Radunovic, V. Găman, Graovac, Bruno – Seto, R. Moise, A. Ioniță, M. Răduț, Balaure – Fatai. Antrenor: Bogdan Andone.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.