JSport.ro

DSC_0242Voinţa Sibiu a încheiat turul Ligii a IV-a cu o victorie pe teren propriu, 1-0, în faţa tinerei echipe a Măgurii II Cisnădie. Echipa susţinută de suporterii sibieni ocupă după 11 etape locul 5 în clasament, la egalitate de puncte, 19, cu ocupanta poziţiei a patra, Sparta Mediaş.

Sibienii au început hotărât meciul dar fără să pună în pericol poarta lui Alex Rotar. Tânăra echipă a Cisnădie formată în mare parte din copii de 16-17 ani a stat foarte bine în teren şi a reuşit să se închidă foarte bine în prima treime a meciului. Primul şut pe spaţiul porţii a venit abia în minutul 39 şi a însemnat şi primul gol. Căpitanul Voinţei, Lucian Marcu, a şutat superb de pe partea stângă la colţul lung. Cisnădia şi-a trecut în cont doar o bară, extrem de spectaculoasă, exact în vinclul porţii apărate precis de Dani Pîrvu, dar mingea a ricoşat peste.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea a doua a jocului “alb-verzii” au atacat mai decişi, cea mai mare ocazie aparţinându-i lui Ionuţ Frăţilă, dar tabela a rămas intactă.

DSC_0289Cristi Cotoară: “Am câştigat greu”

Antrenorul Voinţei Sibiu, Cristian Cotoară a catalogat drept dificil meciul cu Măgura II Cisnădie:“Un meci greu, neaşteptat de greu, am muncit pentru victorie, ei au venit cu o echipă de juniori, au făcut faţă cu brio şi am jucat de la egal la egal cu ei. Am câştigat şi sper să continuăm la fel şi în retur când vom încerca să mai aducem jucători.”

Întrebat dacă este mulţumim de turul de campionat, Cotoară a precizat: “S-a încheiat turul, suntem în primele cinci echipe. Sunt mulţumim de echipă, am folosit mulţi jucători de la juniori care încet, încet vor face pasul spre echipa mare. Sperăm ca în campionatul de juniori să câştigăm campionatul şi să mergem mai departe la baraj.”

DSC_0104Ioan Grigore: “Avem echipă foarte tânără şi sperăm ca în curând să fim tot mai greu de învins”

Reprezentantul echipei Măgura II Cisnădie s-a declarat mulţumim de joc: “Un meci de uzură în care ambele echipe au încercat să învingă. Avem o echipă foarte tânără, 16-17 ani, copii care anul trecut jucau în campionatul de juniori, acum joacă cu seniorii. Obiectivul este să construim o echipă greu de învins. Sunt mulţumim de figura echipei în acest tur avâd în vedere cele menţionate anterior, şi anume că echipa noastră a făcut acest pas spre seniori de doar câteva luni.”

(Din păcate, din motive tehnice nu putem prezenta şi înregistrarea video a declaraţiei lui Ioan Grigore. Vântul extrem de puternic care sufla în momentul interviului a afectat calitatea sunetului)

LSS Voinţa Sibiu: Dani Pîrvu – Lucian Marcu, Robert Manole, Vlad Cîndea, Marius Mondoc, Claudiu Gavrilă, Octavian Floare, MIhai Hadăr, Ionuţ Frăţilă, Robert Hurdubelea, Marius Ţiboc.
Rezerve: Daneş Ispas, Adrian Pandea, Daniel Rusu, Andrei Ciolan, Mihai Cornea, Mihai Răzvan, Paul Fogoroş.
Antrenor: Cristian Cotoară.

Măgura II Cisnădie: Alex Rotar – Ovidiu Gligor, Ionuţ Costan, Alexandru Bîgu, Robert Bănicioiu, Răzvan Marin, Nicolae Necula, Alexandru Dache, Gheorghe Grigore, Gheorghe Morariu, Cristi Geacarel.
Rezerve: Marus Nuţu, Tudor Nuţaş, Cătălin Arcaş, Codrin Şomlea.
Antrenor: Lucian Cotora.

Arbitru: Florin Miron. Asistenţi: Marius Duţă, Raul Cornba. Observator: Vasile Mihăilă (fost jucător la FC Şoimii Sibiu)

clasament23Galerie foto de la meci:

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.