JSport.ro

FC Avrig a învins în această seară câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Viitorul Șelimbăr, și s-a calificat în Turul II al competiției. Echipa lui Ianc s-a impus cu 2-0 după disputarea a două reprize de prelungiri. După 90 de minute, scorul a fost egal, 0-0.

Aproximativ 200 de spectotori au fost astăzi pe stadionul din Șelimbăr pentru a urmări derby-ul local din primul tur al Cupei. Ambele echipe au arătat multă ambiție și mai puțină calitate în joc, împiedicată și de suprafața ușor denivelată a terenului. Astfel, ocaziile au cam lipsit, iar 90 de minute atât Șelimbărul cât și Avrigul n-au reușit să amenințe porțile adverse suficient pentru a crea măcar panică adversarilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prelungiri, Avrigul a pus treptat stăpânirea pe joc ajutat și de căderea fizică a gazdelor. Lascu și Bărculeț au rezolvat meciul în prima repriză de prelungiri cu două șuturi puternice din afara careului.

Viitorul Șelimbăr – FC Avrig 0-0, 0-2 după prelungiri. Stadion: Șelimbăr. Spectatori: 200. Timp: parțial înnorat. Arbitri: Alexandru Suvar (Sibiu), Lucian Țuțu, Claudiu Osmache (ambii Tărlungeni, BV)

Viitorul Șelimbăr

[team1]

Rezerve: 1. Ursu, 11. Pascu, 13. Gehl, 10. Dumitra, 18. Muntean, 6. Ciolan, 12. Chirca

Antrenor: Ioan Luca

FC Avrig

[team2]

Rezerve: 4. Chirca, 18. Iancu, 24. Macrea, 14. Rogozan, 99. Ilie

Antrenor: Mihai Ianc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.