JSport.ro

DSC_0803Unirea Miercurea Sibiului îşi va întâmpina spectatorii care vor veni duminică la meciul din prima etapă a returului cu o serie de surprize care îi priveşte atât pe ei cât şi pe jucătorii celor două formaţii. Baza care beneficia dinainte de un vestiar modern are acum noi facilităţi.

Spectatorii vor urmări duminică, de la ora 11.00, meciul cu FC Tălmaciu din noua tribuna de 188 de locuri amenajată pe una din laturile terenului. Construcţia este din schelet metalic, pe 3 rânduri şi are montate scaune.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Parcarea, accesul auto şi accesul spectatorilor au fost modernizate cu dale de beton. Însă cea mai importantă investiţie o presupune construcţia unui teren sintetic pentru minifotbal în vecinătatea terenului principal. Are dimnesiunile omologate, nocturnă, este împrejmuit cu plasă atât pe laterale cât şi deasupra şi beneficiază de iarbă sintetică de cel mai înalt nivel.

Investiţiile totale se cifrează în jurul sumei de 60 000 de euro.

“Ne dorim ca exemplul nostru să fie preluat de cât mai multe echipe din Liga a IV-a pentru că trebuie să creştem nivelul acestei competiţii. Tot ce s-a făcut aici s-a făcut din pasiune pentru sport şi pentru Miercurea Sibiului. Ne dorim ca în curând să îmbunătăţim şi suprafaţa de joc a terenului principal şi să înlocuim iarba din faţa porţilor” a declarat Nicolae Grădinar, antrenor principal el echipei din Miercurea Sibiului.

Primul meci, duminică, ora 11.00

Unirea Miercurea Sibiului va juca primul meci din retur pe teren propriu în compania echipei FC Tălmaciu, duminică, 13 martie 2016, ora 11.00. Intrarea este liberă.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Miercurea Sibiului este declarat oraș de multi ani de zile însă apa curenta și canalizare nu au facut, în schimb baga banii în alte chestii, nu zic ca nu e bun ce au făcut, dar prioritate aveau alte lucruri nu terenul te fotbal,alte localități peste care este primar Dl. Troaca Ioan le mănâncă gunoaiele de la marginile lor și nu fac nimic, vara sunt mirosuri insuportabile și arata îngrozitor sa vezi atâtea gunoaie,cum ziceam erau alte priorități mai importante!

  2. […] Echipa de fotbal Unirea Miercurea Sibiului s-a înființat în 1972 dar în ultimii ani clubul a primit sprijin mai consisten din partea administrației locale iar rezultatele au devenit vizibile. Atât în teren cât mai ales în privința infrastructurii. Echipa de fotbal a devenit o obișnuită a locurilor fruntașe în Liga a IV-a iar baza sportivă a fost modernizată, condițiile fiind peste medie în județ. Stadionul beneficiază de vestiare moderne și spațioase, parcare asfaltată, o tribună și un teren sintetic de minifotbal (mai multe imagini cu stadionul aici). […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.