JSport.ro

FC Avrig a pierdut jocului disputat ieri după amiază în faţa liderului din C5, U. Cluj-Napoca, scor 0-1. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Goga care a fructificat o centrare de pe partea dreaptă în partea secundă.

În prima parte a meciului doar Goga a fost periculos în careul Avrigului, atacantul Universităţii fiind aproape de gol pe finalul primei părţi, dar mingea trimisă de el a lovit bara. Gazdele i-au dat emoţii lui Albuţ doar printr-o lovitură de cap din careu, însă balonul a fost trimis paralel de poartă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă a început, practic, cu golul lui Goga de 0-1, după care a continuat cu eliminarea lui Florescu. Terenul dificil şi temperaturile peste medie înregistrate la Avrig şi-au pus amprenta asupra acestui joc, iar gazdele nu au mai avut putere să pună în pericol poarta oaspeţilor.

În prezenţa a aproximativ 200 de suporteri ai lui “U”, meciul s-a terminat 1-0 pentru alb-negri, care a mai obţinut încă trei puncte pentru promovare. Avrigul coboară o poziţie, pe locul 12, devansată de Gaz Metan II care a învins pe teren propriu, scor 1-0, Unirea Dej.

sursă text: cjsport.ro

FC Avrig

[team1]

Rezerve: Cocârlă, Boltă, Ungurianu, Lacău, Bărculeţ, Risti, Radu. Antrenor: Mihai Ianc

U. Cluj

[team2]

Rezerve: Gorcea, Greu, Ene, Ursu, Lemnaru, Potcoavă. Antrenor: Adrian Falub

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.