JSport.ro

dsc_0571Total neașteptat, Măgura Cisnădie a obținut primul succes în actualul sezon abia în etapa a IV-a. Elevii lui Neluțu Luca s-a dezlănțuit la Șura Mare unde au câștigat astăzi cu 8-1 după ce surprinzător echipa care a deschis scorul a fost Șura Mare. 4 jucători au realizat ”dubla”.

Pe o vreme superbă, cei aproximativ 50 de spectatori prezenți la terenul din Șura Mare au urmărit un meci extrem de spectaculos, cu multe goluri și o prestație bună a echipei favorite doar în primele 30 de minute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

dsc_0623Gol de generic – Vasile Armenean

Contrar aparențelor scorului final, primii care au marcat au fost gazdele. Un fault acordat echipei din Șura undeva la 35-40 de metri de poartă, în minutul 14, s-a transformat în gol în mod neașteptat pentru toată lumea din teren. Vasile Armenean, la cei 55 de ani împliniți, a șutat direct în vinclu dintr-o poziție de unde mai degrabă se începe o partidă de fotbal.

Revenirea Măgurii

Cisnădia a avut nevoie de 28 de minute de la primul fluier pentru a scutura prima dată plasa lui Muntean. Până atunci atacanții Măgurii au ratat mai multe ocazii în fața porții. Golul a venit după o execuție fină a lui Gabriel Tănase, șut lobat plasat peste portar din 16 metri lateral stânga. A fost doar tonul de început pentru colegii săi care au mai înscris de alte 3 ori într-un interval de doar 4 minute. Florin Stelea (min. 32 și 34) și Bogdan Bărculeț (min. 36) au adus liniștea în tabăra Cisnădiei la pauză.

În partea secundă, trupa de la poalele Măgurii a mai înscris alte 4 goluri prin Alex Bota (66, 86), Gabriel Tănase (68) și Bogdan Bărculeț în minutul 73, și a încheiat în forță, 8-1, prima victorie din acest campionat.

Arbitri: Ionuț Olaru, Daniel Ciocănea, Adrian Prodan (toți din Sibiu)

Observator: Laurențiu Ducu (Sibiu)

Cartonașe galbene: Muntean/ B. Bărculeț

Athletic Șura Mare

[team1]

Rezerve: 12. Strîmbeanu, 16. Fechete, 22. Mihai, 15. Nicolaescu, 20. Lal, 21. Sabău, 17. Șelaru

Antrenor: Dorin Ursu

Măgura Cisnădie 

[team2]

Rezerve: 12. M. Pîrvu, 18. A. Nistor, 14. A. Bolta.

Antrenor: Neluțu Luca

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.