JSport.ro

Rareori într-un meci de fotbal au loc astfel de răsturnări spectaculoase de scor în final de meci chiar și, sau mai ales, la nivelul eșalonului patru județean. S-a întâmplat sâmbătă, la Șura Mare iar protagonista a fost Progresul Terezian.

Nimic nu anunța finalul nebun al unei partide ce părea adjudecată de Agnita încă din prima repriză. Încă din minutul 5, Dan Anca a deschis scorul pentru oaspeți iar Iulian Spinciu, proaspăt transferat de la Voința Sibiu, a dublat avantajul în minutul 15. 0-2 avea să mai indice tabela două treimi din desfășurarea partidei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă, echipa Progresului a mizat totul pe atac și primele roade s-au văzut în minutul 61. Marius Tecoanță a șutat fenomenal și cu toată opoziția lui Nechita, mingea a scuturat pentru prima dată plasa în contul ”galben-verzilor”. Nedescu de la gazde este eliminat în minutul 67 pentru al doilea ”galben” dar Progresul nu acuză șocul, mai mult, ocaziile se înmulțesc la poarta oaspeților. Jucătorii lui ”Garrincha” solicită apoi penalty la o fază în care un fundaș al Agnitei este lovit de minge în mână, fără a-l îndupleca pe ”centralul” partidei. Inevitabilul se produce în minutul 89, autor același Tecoanță, și scorul devine 2-2. Lovitura de grație a aplicat-o veșnicul tânăr Dumitru Băran, care a reluat în plasă din 6 metri cu un procedeu dificil mingea trimisă cu efect peste portar în bară de Tecoanță. 3-2 scor final și Progresul obține primele puncte în noul sezon.

Progresul Terezian

[team1]

Rezerve: 51. Băran, 17. Câmpean, 14. Duca, 8. Carculea, 18. S. Bujac, 15. A. Bujac

Antrenor: Nicolae Ciupudean

CS Agnita:

[team2]

Rezerve: 13. Ionele, 6. Latcu, 3. Veza, 14. Filip, 24. Vasiu

Antrenor: Mircea Vasiu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.