JSport.ro

DSC_0387text și foto: Adrian Brătoiu

LSS Voința Sibiu a obținut sâmbătă, pe stadionul Textila, a douăsprezecea victorie în acest sezon. Cu o formație formată 90% din juniori plus atacantul Sebastian Fernea din echipa de bază a seniorilor, Voința s-a impus cu 3-1 la capătul unui joc controlat în cea mai mare parte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gazdele au deschis scorul după mai puțin de 15 minute prin Bănicioiu care a șutat la colțul lung în vinclu. Echipa sibiană a revenit în joc grație loviturii libere executate impecabil de Mitea, șut în vinclu de la 25 de metri.

Adi Bădărânză a șutat la firul ierbii de la 16 metri pentru 2-1 în favoarea ”alb-verzilor”. Tabela a fost închisă de Sebastian Fernea care a finalizat din prima o centrare de pe partea dreaptă.

Măgura II Cisnădie: P. Miholcea – O. Gligor, S. Relinschi, N. Popa, C. Arcaș, R. Bănicioiu, N. Necula, A. Dache, G. Grigore, A. Nicolăiță, M. Poncu. Rezerve: G. Morariu, C. Marcu, C. Gecarel, I. Drăghiciu, S. Manu. Antrenor: Luci Cotora.

LSS Voința Sibiu: B. Comăniciu – A. Bădărânză, N. Creangă , Fl. Mitea, M. Mondoc, M. Cornea, P. Bădărânză, A. Băilă, D. Bogdan, A. Ciolan, R. Hurdubelea. Rezerve: S. Fernea, A. Stângu. Antrenor: Cristian Cotorară și Ciprian Bărbat.

 

Astăzi, restanța cu Tălmaciu

LSS Voința Sibiu va juca ultimul meci din acest sezon, astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul Voința din cartierul Ștrand. Meciul face parte din cadrul penultimei etape a Ligii a IV-a, partidă restantă. Intrarea va fi liberă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.