JSport.ro

DSC_0114LSS Voința Sibiu a încheiat cu victorie actualul sezon al Ligii a IV-a, 1-0, în fața echipei FC Tălmaciu. Este a 13-a izbândă pentru sibieni din cele 22 de meciuri disputate. Echipa lui Cristi Cotoară a urcat temporar pe poziția a IV-a până la disputarea restanțelor pe care le mai au echipele din Avrig, Miercurea și Sparta Mediaș.

”Alb-verzii” au început în forță iar suita de ocazii din primele zece minute a prevestit golul lui Iosif Bucșe din minutul 11. ”Uțu” a fructificat simplu o centrare în ”6 metri” de pe partea stângă. Tot atacantul sibian avea să mai rataze o situație similară câteva minute mai târziu. Șansa golului doi a avut-o și Ionuț Frățilă dar șutul său plasat de la 16 metri a fost respins spectaculos de Răzvan Cristea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a II-a jocul a devenit tot mai încâlcit și fragmentat. S-au remarcat șuturile lui Mihai Cornea, puțin peste, sau situația lui Marius Țiboc, aflat în poziție bună dar care a întârziat șutul. Tălmăcenii au avut șansa egalării dar mingile șutate spre poarta lui Dani Pîrvu, au trecut de fiecare dată ușor alături. Spectaculoasă a fost și parada portarului sibian prins ușor ieșit la un șut cu boltă.

LSS Voința Sibiu: D. Pîrvu – L. Marcu, R. Muntean, E. Șerban, R. Manole, D. Câmpean, I. Frățilă, F. Țugui, I. Bucșe, S. Fernea, M. Cornea. Rezerve: I. Daneș, A. Pandea, D. Bogdan, M. Țiboc, M. Mondoc, A. Bădărânză, M. Șulumberchean, R. Popescu. Antrenor: Cristian Cotoară

FC Tălmaciu: R. Cristea – C. Șoimu, A. Fekete, R. Căpățână, I. Bolotă, C. Olariu, S. Avrămuț, S. Bârză, A. Beu, F. Tâlvan. Rezerve: A. Stoica, A. Bârză, A. Mitru. Antrenor: Adrian Bârză

Miercuri, 8 iunie, semifinala Cupei

Voința Sibiu va juca miercuri, 8 iunie, de la ora 18.00, în semifinala Cupei României, faza județeană, în compania echipei Păltiniș Rășinari. Meciul se va disputa într-o singură manșă la Rășinari. Câștigătoarea va juca finala sâmbătă, 11 iunie, cu învingătoarea dintre FC Avrig și Spicul Șeica Mare. LSS Voința Sibiu este câștigătoarea în exercițiu a Cupei României, faza județeană, în 2015.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.