JSport.ro

DSC_0964Săptămâna aceasta au început lucrările de modernizare a terenului II din cadrul complexului Stadionului Municipal de fotbal. Suprafața de joc a terenului cunoscut de sibieni sub denumirea de ”cutiuță” va fi decopertată și reamenajată cu iarbă sintetică.

Lucrările au debutat cu decopertarea fostei suprafețe de joc aflată de mai mulți ani într-o stare nepracticabilă. De altfel, de când CSU Voința Sibiu s-a desființat terenul nu a mai fost folosit pentru organizarea meciurilor fie și numai amicale. Pe teren, mai multe buldozere curăță suprafața. Gardul care împrejmuia înainte terenul a fost și el înlăturat alături de porțile de joc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

reamenajare-teren-secundarConform proiectului, terenul secundar al stadionului Municipal va avea gazon artificial și va fi amenajat astfel încât să poată fi împărțit în 4 terenuri de dimensiuni reduse. În cadrul complexului vor mai fi ridicate șapte panouri de alpinism înalte de șase metri, un nou gard înalt de patru metri, instalație pentru nocturnă și sonorizare. Se va amenaja și o nouă alee pietonală.

Va fi reamenajată și tribuna urmând ca peste gradene să fie amplasate grătare din lemn rezistente la umiditate asemeni celor de pe bulevardul Coposu, de vizavi de Maternitate.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.