JSport.ro

Sâmbătă, 4 februarie, s-a reunit și viceliderul ligii a V-a, seria a II-a, AS Bradu, echipă aflată la finalul turului în ”coasta” celor de la Corsav Veștem cu doar un punct mai puțin însă cu un joc în minus disputat. Brădenii sunt hotărâți să nu rateze prima poziție la finalul sezonului.

Pe un teren acoperit cu zăpadă, jucătorii Bradului nu s-au speriat de prima ședință de pregătire pentru returul acestei ediții de Liga a V-a. Liviu Stan i-a introdus deja într-o scurtă pregătire fizică, miuțe și a exersat faze de joc. Echipa de lângă Olt este hotărâtă să devină din nou campioana seriei după o pauză de 1 an. Anul trecut, Sion Sibiu a promovat în liga a IV-a cu 4 puncte avans în fața brădenilor care au încheiat în postură de vicecampioni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai important lucru pe care Liviu Stan îl dorește de la jucătorii săi e seriozitatea: ”Fiecare dintre noi trebuie să facă un efort să fie prezent la amicalele pe care le vom avea în această perioadă la fiecare sfârșit de săptămână. Suntem AS Bradu și vrem seriozitate, liniște la echipă și implicare pentru că ne dorim mult mai mult. Conducerea a promis că va face totul încât echipei să nu-i lipsească nimic în tentativa de obținere a locului întâi”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.