JSport.ro

DSC_0231Vremea extrem de rece și ploioasă a atras puțin sub 100 de spectatori luni după masa la derby-ul Ligii a IV-a, Juniori, CSȘ Șoimii Sibiu – LSS Voința Sibiu. Cele două formații și-au respectat statutul și au oferit un meci superb încheiat cu victoria liderului, Voința Sibiu.

”Alb-verzii” au intrat cu avantaj minim la pauză după reușita lui Daniel Bogdan din minutul 14 care, scăpat singur spre poartă, la învins cu un șut puternic pe portarul oaspete, Rareș Staicu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza a II-a i-a scos din amorțeală pe cei prezenți luni pe stadionul Municipal. Pe fondul unei relaxări premature a Voinței, echipa Șoimilor a început mult mai curajoasă repriza și s-a avântat spre poarta lui Bogdan Comăniciu. Avântul trupei pregătite de Alin Marcu s-a concretizat și pe tabelă. În doar două minute, 52 și 54, Ionuț Găman a realizat o ”dublă” și scorul a devnit 2-1 pentru gazde.

A fost momentul care i-a retrezit pe jucătorii liderului, neînvinși până la acest joc. După doar 7 minute, căpitanul echipei, Robert Hurdubelea, a finalizat cu șut din poziție perpendiculară pe poartă, o minge scoasă în fața careului de 6 metri. Avantajul pe tabelă a revenit definitiv în favoarea elevilor lui Cristi Cotoară din minutul 67 atunci când Bogdan Daniel a realizat ”dubla” la capătul unei faze similare celei precedente. Același Bogdan a avut șansa hat-trick-ului dar a ratat din poziție unu-la-unu cu portarul advers, în încercarea de a-l dribla.

CSȘ Șoimii Sibiu: Rareș Staicu – Vlad Gheorghiu, Robert Muntean, Cosmin Cauc, Daniel Andrici, Ionuț Găman, Cristi Bruslea, Sebastian Bujac, Ioan Stoia, George Ciobanu, Teodor Cuculea.
Rezerve: Bogdan Simionescu, Ilie Chirca, Mihai Savu, Timotei Lupu, Gheorghe Sbîrcea, Darius Cîndea, Adrian Bujac.
Antrenor: Alin Marcu.

LSS Voința Sibiu: Bogdan Comăniciu – Paul Bădărânză, Andrei Ciolan, Marius Mondoc, Ovidiu Creangă, Daniel Jurcă, Mihai Cornea, Paul Fogoros, Daniel Rusu, Robert Hurdubelea, Daniel Bogdan.
Rezerve: Alain Zamfir, Nicolae Avram, Adi Bădărânză, Alex Băilă, Tavi Sărățean.
Antrenor: Cristian Cotoară. Antrenor secund: Ciprian Bărbat

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.