JSport.ro

Alma 3 Sibiu a încheiat sezonul 2018/2019 pe locul 1 Campionatului Județean sub 13 ani, seria Mediaș. Campionii au fost premiați la finalul meciului cu Spicul Șeica Mare cu medalii și tricouri de campioni într-un cadru din care n-au lipsit artificiile, șampania și încurajările galeriei.

Trupa pregătită de Iulian Merintean avea nevoie de o victorie în ultima rundă pentru a-și asigura titlul dar meciul a fost doar o formalitate. Alma a trecut clar de ultima clasată cu 6-1 și a încheiat cu o linie de clasament formidabilă: 17 victorii în 18 partide, 138 de goluri marcate și doar 6 primite.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul echipei, Iulian Merintean, spune că e mulțumit de grupul unit creat în doar un an dar pregătirea continuă pentru turneul zonal: ”La începutul campionatului nu știam la ce să ne așteptăm datorită infuziei de jucători veniți de la CSȘ Șoimii. Nu știam cum se vor adapta cei noi și cum îi vor primi cei care erau deja în lotul Almei. Totul a decurs foarte bine și putem spune că, după un an, grupul este unit și încet, încet, devine tot mai puternic.”

”Le mulțumim părinților pentru susținere și frumoasei galerii care a fost cu noi peste tot. Acum ne pregătim pentru turneul zonal unde dorim să ne ridicăm la nivelul celorlalte campioane județene și să arătăm de ce am ajuns acolo

Lotul echipei în sezonul 2018/2019: Mihai Chirca, Radu Pârvu, Patric Solomon, Darius Sandu, Bogdan Popescu, Alexandru Cișmaș, Alexandru Lomnășan, Sebastian Marian, Robert Șandru, Filip Taifas, Valentin Sarac, David Mihaiu, Antonio Pitica, Sebastian Hampu, Bogdan Besliu, Mario Cândea, Paul Moșora, Alex Muntean, Alex Telebuș, Bogdan Stoica, Florin Piloiu, Dragoș Gligorea, Robert Crețu și Alex Gheorghiță.

Dâlbea și Beza au împărțit medaliile

Doi dintre cei mai reprezentativ fotbaliști ai Sibiului ultimilor ani, Răzvan Dâlbea și Eugen Beza le-au fost alături juniorilor Almei cărora le-au oferit medaliile și tricoul de campioni. Cei doi i-au încurajat pe micii fotbaliști și s-au fotografiat alături de ei.

Galeria fidelă prezentă la toate meciurile

Atmosfera jocului cu Șeica Mare a semănat cu cea a unui veritabil meci de seniori. Aproximativ 100 de spectatori au asistat la meci, majoritatea părinți și cunoscuți ai jucătorilor, mare parte dintre ei încurajându-i zgomotos pe tot parcursul meciului.

De altfel, situația e una obișnuită pentru că părinții le sunt alături copiilor la toate meciurile, acasă sau în deplasare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.