JSport.ro

Voința Sibiu și Athletic Șura Mare au remizat miercuri pe terenul celei din urmă la capătul unui meci dominat de echipa ”alb-verde”. Voința a condus cu 1-0 în prima parte în care a lovit bara de două ori dar a fost egalată de fostul său atacant, Iosif Bucșe, în min. 57.

Revenit în 11-le Voinței, Iulian Spinciu a dat un suflu nou ofensivei sibiene și după un șut violent pe colțul scurt care a lovit bara a deschis scorul în minutul 41 și părea că soarele va răsări din nou în curtea echipei suporterilor, după 4 înfrângeri consecutive în startul sezonului. N-a fost să fie pentru că Bucșe a egalat la doar 10 minute de la reluare, rezultat care s-a menținut până la final. 1-1, primul rezultat de egalitate pentru ambele formații în acest an.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În clasament, Athletic Șura Mare e pe 11 cu 4 puncte în 5 etape în timp ce Voința rămâne pe locul 15 cu doar 1 punct.

Etapa a VI-a programează meciuri pentru ambele echipe duminică, 29 septembrie. Șura Mare se deplasează la Șeica Mare pentru jocul care va începe la ora 11:00 iar Voința va primi vizita Rășinariului în ultimul meci al etapei, de la ora 17:00, pe stadionul Municipal II (”Cutiuța”).

Athletic

[team1]

Rezerve: Armenean, Clej, Ihora, Nan, Piștea, I. Trașcă

Antrenor:

Voința

[team2]

Rezerve: Cândea, Doarvas, Marcu, Morariu, Pandea, Răvaș, Savin

Antrenor: Nicolae Pițigoi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.