JSport.ro

dsc_0002Voința Sibiu mai urcă două poziții în clasament după victoria obținută sâmbătă, pe teren propriu, în fața formației FC Tălmaciu, scor 3-1. După startul dificil de campionat în care trupa lui Cotoară ajunsese pe poziția a paisprezecea în runda a patra, ”alb-verzii” sunt acum pe 8 cu 9 puncte.

Sibienii și-au creat un avantaj liniștitor pe tabelă încă din primele 10 minute. Ionuț Frățilă a deschis scorul în minutul 7 după ce a furat mingea unui fundaș tălmăcean și a înscris din poziție unu la unu cu portarul Deneș. Două minute mai târziu, decarul sibian reușește ”dubla” la capătul unei colaborări cu Cristian Țiric. Acesta din urmă a trimis o pasă peste defensiva Tălmaciului, Frățilă a preluat și a înscris cu un șut lângă bară. 2-0 a fost și scorul pauzei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

FC Tălmaciu a redus din diferență în minutul 55. Trupa lui Adi Bârză a beneficiat de o lovitură liberă la 20 de metri lateral stânga iar mingea centrată în careu a fost trimisă cu capul în poartă de Alex Beu care a profitat și de ieșirea indecisă a portarului sibian.

Emoțiile gazdelor s-au risipit total în minutul 87 după penalty-ul transformat de Cristian Țiric (video mai jos).

dsc_0041Cristi Cotoară: ”Știam că va fi un meci greu”

Antrenorul Voinței a declarat după meci: „Știam că ne așteaptă un meci greu dar eram foarte încrezator că putem obține toate cele trei puncte având în vedere că jocul nostru arată tot mai bine. Am adus și doi jucatori noi (n.r. Țiric și Țențiu) care s-au integrat foarte bine și au adus plusuri în jocul nostru. Știu că vom crește de la meci la meci pentru că și copiii încep să prindă încredere.”

Teren: stadion Voința; spectatori: 100; arbitrii: Ionuț Șerban, Daniel Ciocănea, Adrian Prodan (toți din Sibiu)

Voința Sibiu:

[team1]

Rezerve: 1. Comăniciu, 19. Câmpean, 7. Manole, 14. Cornea, 9. Budică, 13. Șerban

Antrenor: Cristian Cotoară

FC Tălmaciu: 

[team2]

Rezerve: 20. Tufiș, 22. Olariu, 21. Fekete

Antrenor: Adrian Bârză

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.