JSport.ro

dsc_0194Voința Sibiu a obținut astăzi a doua victorie consecutivă în Liga a IV-a și nu oricum, ci la o diferență de 9 goluri. Este a doua victorie de acest fel după ce etapa trecută trupa pregătită de Cristi Cotoară a învins Athletic Șura Mare cu 12-1.

Jucătorii Voinței au început foarte determinați și după doar 5 minute tabela avea să se modifice pentru prima dată. Ionuț Frățilă a centrat înalt, peste portar, spre colțul lung iar Lucian Marcu a marcat cu capul de pe linia porții. 0-2 a devenit scorul în minutul 9. Florin Țugui a scăpat singur pe partea stângă și l-a lobat pe portarul gazdelor, Adi Muntean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După două minute, Continentalul reduce din diferență prin Alexandru Stan, după o eroare neforțată în defensiva Voinței, dar în următoarele 10 minute Marian Budică majorează diferența de scor cu alte două reușite, ambele în același mod: unu la unu cu portarul advers, dribling și șut în poarta goală (’14 și ’20). Scor la pauză 1-4.

Partea secundă a fost mai spectaculoasă dar golurile au continuat să curgă într-o singur direcție. Ionuț Frățilă (min. 56), Cristian Țiric (min. 57), Bogdan Daniel (min. 65), Alex Băilă (min. 71 – șut superb din afara careului aproape în vinclu), Claudiu Kucsinski (min. 75), Marian Zamfiroiu (min. 88 – autogol) și Lucian Marcu (min. 90) au fost autorii celor șapte goluri ale echipei oaspete în a doua repriză a meciului. Doar Claudiu Matei a întrerupt seria Voinței în min. 67 marcând golul doi pentru Continental.

Arbitri: Răzvan Cucerzan, Florin Floriță, Marius Vlad (toți din Sibiu).Observator: Ovidiu Comșea (Sibiu)

Continental Sibiu: 

[team1]

Rezerve: 4. Cruceat, 13. Simion

Antrenor: Flavius Mușat

Voința Sibiu: 

[team2]

Rezerve: 9. Bogdan, 90. Pandea, 8. Kucsinski, 21. Cîndea, 14. Țențiu

Antrenor: Cristian Cotoară

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.