JSport.ro

Clubul CS Sion Săliște a reușit o performanță inedită pentru fotbalul juvenil din județul nostru. A reușit să adune într-o echipă de fotbal 23 de micuți fotbaliști cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani. 

”Nebunia a început în septembrie cu 2 copii dar am ajuns acum la peste 20”, spune Laurențiu Preda, tânărul antrenor de la CS Sion. Copiii sunt născuți în anii 2015, 2014 și 2013 și sunt din Săliște și Tilișca. ”Sigur că deocamdată e mai mult o joacă, sunt foarte micuți, dar ei sunt foarte încântați”, mai completează Preda.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenamentele se fac la Săliște, în sala de sport în perioada de iarnă în care frigul nu permite jocul afară. Laurențiu Preda spune că totul se face cu gândul la viitor:

”Clubul nostru a înțeles că fără o strategie nu poți avea viitor, așa că domnul Andrei Bitu, președintele clubului CS Sion Săliște, împreună cu mine, am hotărât să formăm grupa de copii 2013, 2014, 2015. În 3 septembrie, la startul antrenamentelor au fost 2 copii, apoi treptat numărul acestora a crescut și am ajuns la 20 de copii din Săliște, Tilisca și Mărginime. Ne distrăm la fiecare antrenament dar și acumulăm foarte multe informații despre jocul de fotbal pentru că în primăvară vom participa la un turneu alături de echipele de tradiție U. Cluj și CFR Cluj. Tot acest entuziasm se datorează și grupului formidabil de părinți care au înteles rapid că ideea de sport este foarte benefică copiilor iar prezența la antrenamente este obligatorie. În final, aș vrea să tineți minte câteva nume de copii: David, Georgian, Ianis, Alex, Nicolas, Lucian, Luca, Raul, Edi, Erik, Bogdan, Daniel, Rareș (cel mai mic – 3 ani), Deian, Rareș, Nicolas (cel mic), Andi. Cu siguranță veți mai auzi de ei”, a precizat Laurențiu Preda.

foto: facebook – C.S. Sion Săliște

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.