JSport.ro

AFC Agnita a încheiat turul Ligii a IV-a cu victorie, a șasea a treisprezece partide, 2-0 cu Voința Sibiu, obținută sâmbătă, pe teren propriu. Agnițenii au controlat partida chiar dacă nu au dominat și au marcat în momente cheie, în finalul ambelor reprize.

Prima ocazie importantă a meciului a aparținut oaspeților în minutul 30. Cristi Tiric a executa plasat o lovitură liberă peste zid dar portarul Agnitei a plonjat perfect parând de sub bară (video mai jos).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sibienii au mai avut ocazii dar scorul l-au deschis oaspeții în minutul 42 prin Enastescu care a fructificat cu noroc o minge trimisă perfect în fața careului mic. Din 3-4 metri, Enastescu a ratat de jumătate execuția șutând în pământ dar mingea a căzut ulterior sub bară.

Același Enastescu a realizat dubla în minutul 86 cu un șut de pe partea stângă la colțul lung. S-a încheiat 2-0 pentru gazde la capătul unui meci cu mulți nervi de ambele părți. Agnita încheie turul pe locul 5 în timp ce Voința Sibiu mai coboară o poziție, până pe treapta a noua.

Minut de reculegere pentru Viorel Jurcă

Meciul a început cu un moment de reculegere pentru cel care a fost Viorel Jurcă decedat sămbăta trecută. Un moment de tăcere s-a păstrat simultan și pe celelalte stadioane ale județului pentru fostul Interist. Marți, câțiva membri ai galeriei Voinței au participat la înmormântare afișând un banner cu textul: ”Un gând pentru Viorel Jurcă, fotbalul sibian nu te uită!”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.