JSport.ro

Voința Sibiu a obținut sâmbătă dimineața a doua victorie în actualul sezon al Ligii a IV-a după ce a trecut pe teren propriu de FC Tălmaciu, scor 5-1. Este a doua victorie din două meciuri disputate pentru ”alb-verzi” și care îi urcă pe poziția a IV-a a clasamentului, cu un meci mai puțin disputat.

Voința Sibiu a început meciul în atac și a menținut apetitul ofensiv pe toată durata partidei. Tabela s-a modificat foarte rapid, după doar 4 minute, autor Sebastian Fernea. Evoluția scorului:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea
  • 1-0, min. 4: Tiric a pasat în diagonală pentru Sebastian Fernea care și-a asezat perfect mingea spre poartă din preluare și a marcat din poziție unu la unu cu portarul Achim;
  • 2-0, min. 25: Marian Budică a scapat singur spre poarta tălmăceană și l-a învins pe Achim cu un șut în stânga sa;
  • 3-0, min. 45: penalty pentru Voința Sibiu transformat de Robert Hurdubelea chiar înaintea pauzei;
  • 4-0, min. 52: Sebi Fernea scapă din nou singur cu portarul, șutul său e respins de Achim, dar Mihai Cornea este în locul potrivit și înscrie primul gol al părții a doua a jocului
  • 5-0, min. 62: Robert Ciobanu înscrie ultimul gol al Voinței cu un șut din interiorul careului de 16 metri.
  • 5-1, min. 87. Golul de onoare al Tălmaciu aparține lui Stoica cu 3 minute înainte de finalul partidei. Scăpat singur spre poarta sibiană, Stoica a sutat sub bara porți apărată de Ispas.

Voința se impune cu 5-1 și urcă pe locul 4 în campionat cu 6 puncte din 6 posibile, golaveraj 10-3 și un meci mai puțin disputat. FC Tălmaciu este a 11-a în clasament cu 1 punct obținut în 3 etape. În runda următoare, Voința Sibiu va juca la Athletic Șura Mare iar FC Tălmaciu va primi vizita liderului Măgura Cisnădie.

Adi Fușle a debutat pe banca ”alb-verzilor”

Începând din această săptămână, Adrian Fușle a preluat postul de antrenor principal al Voinței Sibiu după ce fostul antrenor, Cristian Cotoară, a plecat în vară la Euro Șpring. Meciul cu Tălmaciu a însemnat debutul pe banca tehnică a formației sibiene alături de care a

O nouă ediție a revistei fanilor

Spectatorii prezenți în tribuna stadionului Voința au primit un nou număr al revistei editată de Liga Suporterilor Sibieni. Revista a fost editată full color și distribuită gratuit de voluntarii clubului sibian la intrarea spectatorilor pe stadion.

Concurs pentru suporteri

Pe lângă revistă, fanii prezenți la meciul de ieri au participat la un concurs în urma căruia 3 suporteri au fost extrași pentru a câștiga 3 mingi. Numerele norocoase au fost extrase de un copil însă doar un fan și-a revendicat premiul. Celelalte mingi au fost oferite copiilor strânși în zona stației de amplificare.

Frumusețea fotbalului – copiii din tribune

Foarte mulți copii au fost ieri la meciul Voința Tălmaciu, de la cei foarte mici plimbați de părinții lor în brațe la cei de 10-12 ani. Unii dintre ei au trăit cu pasiune meciul, cum sunt cei 3 din imaginile de mai jos:

LSS Voința Sibiu:

[team1]

Rezerve: 25. Predescu, 19. Voicu, 90. Pandea, 14. Țiboc, 2. Cornea

Antrenor: Adrian Fușle

FC Tălmaciu:

[team2]

Rezerve: 11. Sergiu, 16. Bârză, 2. Toma, 8. Olariu, 16. Morariu, 17. Nica

Antrenor: Adrian Bârză

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.