JSport.ro

DSC_2143LSS Voința Sibiu a câștigat derby-ul rundei a XVII-a, pe terenul formației ce ocupă treapta a treia a podiumului, FC Avrig. La capătul unui meci echilibrat, cele trei puncte au rămas în tăbăra echipei care a dovedit mai multă determinare.

Pe o vreme superbă pentru fotbal și un gazon perfect al modernei baze sportive din Avrig, LSS Voința Sibiu și FC din localitate s-au întâlnit în cel mai echilibrat joc al etapei. Cei aproximativ 100 de spectatori, dintre care 15 suporteri veniți de la Sibiu, au urmărit un joc strâns a cărui soartă era greu de anticipat până în minutele de final.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Oaspeții au marcat primii, și relativ repede. În minutul 18, Ionuț Frățilă a recuperat o minge la 30 de metri de poarta adversă și a înscris printr-un șut cu efect de la 25 m. 0-1, scor care s-a menținut până la pauză.

În minutul 55, Robert Vasiu a restabilit egalitatea cu un șut de la 30 de metri cu pământul. Doar 7 minute mai târziu, Voința avea să revină în avantaj la capătul unui contraatac. Iosif Bucșe a centrat perfect pentru nou intratul în teren, Marius Țiboc, care a înscris plasat la prima atingere de balon.

Neînvinși în deplasare

Pentru LSS Voința Sibiu este a treia victorie obținută în deplasare din tot atâtea meciuri jucate în retur, după 2-1 la Agnita și 3-0 la Continental. Paradoxal este că ”alb-verzilor” nu le priesc meciurile disputate în fața propriilor spectatori. ”Acasă” sibienii au obținut doar 1 punct, 2-2 cu ASA Sibiu, și au pierdut în fața Spartei Mediaș și liderului FC Hermannstadt.

Avrigul în scădere de formă

De partea cealaltă, trupa Avrigului n-a confirmat în acest retur decât cu Continental (3-0) și greu la ASA, 1-0, pe terenul de la Aeroport. În rest, avrigenii au pierdut de asemenea în fața liderului, și au remizat de două ori cu echipe mai slab cotate, cel puțin după clasament, 1-1 ”acasă” cu Agnita, și 0-0 la Progresul. Practic, Avrigul a pierdut deja în această două meciuri, tot atâtea câte a pierdut în întreg turul trecut.

FC Avrig: F. Anghel – R. Iacob, R. Anghel, G. Steva, S. Bucur, C. Tiric, R. Vasiu, M. Cosovan, A. Tatu, I. Spinciu, A. Bobeș. Rezerve: A. Sancu, M. Schiopu, I. Țăranu, A. Bartoș, A. Coman, I. Iancu, S. Mereș.

Antrenor: Ștefan Mereș

LSS Voința Sibiu: I. Pîrvu – R. Popescu, R. Muntean, D. Câmpean, F. Țugui – M. Cornea, E. Șerban, I. Frățilă, R. Manole – I. Bucșe, M. Budică. Rezerve: I. Daneș, C. Bărbat, M. Țiboc, V. Popa, V. Cîndea, L. Marcu.

Antrenor: Cristian Cotoară

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.