JSport.ro

DSC_0205LSS Voinţa Sibiu s-a calificat astăzi în semifinalele Cupei României, faza judeţeană, după ce învins Unirea Miercurea Sibiului cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 10 în urma unui autogol al lui Pavel Adrian provocat de centrarea lui Marius Ţiboc.

Sibienii au început mai aprig meciul şi după câteva încercări timide de a ameninţa poarta lui Ciorogariu Marius Ţiboc a pătruns în viteză pe partea dreaptă a centrat iar Adrian Pavel a trimis neinspirat în proprie poartă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În debutul reprizei secunde, acelaşi Adrian Pavel a avut şansa să-şi răscumpere greşeala şi să egaleze pe tabela de marcaj. Jucătorul Miercurii a ratat lovitura de pedeapsă, şutul trimis în dreapta lui Dani Pîrvu fiind parat de portarul sibian. Notabil în contul Miercurii a mai fost un şut care a trecut de puţin pe lângă vinclu.

Pe final “alb-verzii” au avut şansa desprinderii dar Mădălin Şulumberchean a ratat de puţin poarta în poziţie “unu la unu” cu Ciorogariu iar Cîndea a şutat peste din interiorul careului din pasa excelentă venită de la Marian Budică.

LSS Voinţa Sibiu: Dani Pîrvu – Radu Dabu, Lucian Marcu, Florin Ţugui, Mădălin Şulumberchean, Vlad Cîndea, Robert Manole, Ionuţ Frăţilă, Marius Ţiboc, Robert Hurdubelea, Alexandru Stîngu.
Rezerve: Ciprian Bărbat, Claudiu Gavrilă, Marian Budică, Mihai Răzvan, Adrian Pandea.
Antrenor: Cristian Cotoară

Unirea Miercurea Sibiului: Ciorogariu – Ion Banea, Radu Sterp, Vali Span, Adrian Pavel, Ionuţ Ursa, Ioan Nedescu, Sergiu Diţă, Claudiu Vlad, Paul Timofte, Răzvan Dumitru.
Rezerve: Delin Draşovean, Alexandru Mihu, Nicolae Meteşan, Rinaldo Naiereti.
Antrenor: Nicolae Grădinar

Arbitrii: Adrian Comăniciu, Nicuşor Mordăşan, Raul Cornea (toţi din Sibiu). Observator: Vasile Mihăilă.

DSC_0019Cristian Cotoară: “Sunt mulţumit”

Antrenorul echipei LSS Voinţa Sibiu a declarat după meci: “Sunt mulţumim de jocul echipei, de ceea ce au arătat jucătorii în teren. A fost un meci bun. Nu am o preferinţă pentru adversarul din semifinale, gândul ne este acum la primul meci din acest retur”, a precizat Cotoară.

DSC_0021Nicolae Grădinar: “Mergem înainte”

De partea cealaltă antrenorul echipei din Miercurea, Nicolae Grădinar s-a arătat optimist în ciuda înfrângerii: “Sunt mulţumim şi nu prea. Ne-au lipsit 3-4 titulari şi e destul de dificil dacă nu te poţi baza pe toată echipa în mod constant dar mergem înainte şi duminică vrem să câştigăm cu Tălmaciu. Am pierdut la fel ca în tur cu Voinţa, 1-0, cu gol primit în primele minute. Despre arbitraj nu vreau să mai spun nimic, am vorbit destul până acum şi se cunoaşte nivelul.”

Semifinale cu o singură echipă din Sibiu

Alături de LSS Voinţa Sibiu în semifinale s-au mai calificat Păltiniş Răşinari (1-0 cu Hermannstadt), FC Avrig (4-2 cu FC Tălmaciu) şi Spicul Şeica Mare (nu a avut adversar). “Alb-verzii” rămân astfel singurii care duc mai departe steagul Sibiului pe frontul Cupei României.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.