JSport.ro

Voința Sibiu a pierdut sâmbătă, scor 4-5, în fața formației Unirea Miercurea Sibiului, deși a condus de două ori pe tabelă, 1-0 și 4-3. Cele două trupe au alternat la conducere dar la final a avut câștig de cauză revelația acestui retur, Unirea Miercurea Sibiului, învingătoare și runda trecută cu un surprinzător 3-0 în fața Măgurii Cisnădie.

Voința Sibiu a deschis scorul după 8 minute prin Rareș Șerban care a pus excelent latul la o minge șutată greșit în zona careului mic. Oaspeții au egalat din penalty în minutul 22 după o intrare prin alunecare din spate sancționată de arbitrul central dar contestată de fundașii sibieni și de o parte a spectatorilor. Lovitura a fost transformată de Valeriu Span.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A urmat o serie de ocazii la poarta Miercurii dar cei care au înscris din nou au fost tot jucătorii lui Nicolae Grădinar prin Claudiu Vlad în minutul 41. 2-2 a redevenit scorul după reușita lui Ionuț Frățilă cu un minut înainte de pauză.

Același Claudiu Vlad a readus echipa oaspete în avantaj în minutul 57 dar sibienii au avut o răbufnire de orgoliu și în doar 4 minute au întors scorul. 4-3 indica tabela după reușitele lui Alex Stângu (min. 62) și Ionuț Frățilă (min. 66). Tot de 4 minute au avut nevoie și oaspeții pentru a câștiga partida. Valeriu Span și Claudiu Vlad au marcat din nou în minutele 80 și 84 stabilind rezultatul final, Voința Sibiu – Unirea Miercurea Sibiului 4-5.

Voința joacă luni, Unirea va sta

În penultima rundă a campionatului, Unirea Miercurea Sibiului va sta iar Voința Sibiu va întâlni Sion Săliște într-un meci considerat în deplasare dar care va fi găzduit de stadionul Voința din cartierul Ștrand. Partida va fi luni, 5 iunie, de la ora 18:00.

Voința Sibiu

[team1]

Rezerve: 90. Pandea, 11. Stângu, 5. Kucsinski, 15. Băilă

Antrenor: Cristian Cotoară

Unirea Miercurea Sibiului

[team2]

Rezerve: 11. Jucastru, 14. Matieș, 15. Meteșan, 16. Falamas

Antrenor: Nicolae Grădinar

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.