JSport.ro

Derby-ul local dintre Interstar Sibiu și Voința Sibiu disputat la Rășinari, acolo unde elevii lui Petrușel își dispută meciurile de pe teren propriu, a fost tranșat de formația alb-verde. Trupa Voinței a dominat în mare parte jocul în fața tinerei echipe a Interstarului care s-a mulțumit să paseze mult, să construiască dar fără să pună prea multă presiune la poarta lui Ispas.

Marian Budică a deschis scorul după doar 3 minute pentru Voința și tot el l-a majorat în minutul 22. Bogdan Rotar a redus din diferență în minutul 37 stabilind scorul pauzei, 1-2. În partea secundă fiecare echipă a mai punctat o dată. Mai întâi Sumuțiu a transformat un penalty în minutul 87 (video mai jos) pentru ca după doar 2 minute, Interstarul să marcheze printr-un autogol al aceluiași Sumuțiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În urma rezultatului, Voința Sibiu a urcat o poziție, pe locul 7, iar Interstar a rămas pe treapta a zecea.

Spectacolul suporterilor

Pe un stadion aproape pustiu, având în vedere că meciul a două echipe sibiene s-a jucat la Rășinari, s-au făcut auziți foarte puternic aproape 20 de fani ai Voinței. Galeria ”alb-verde” s-a făcut remarcată atât vocal cât și vizual, fanii colorând sectorul cu steaguri și fumigene pentru ca în ultimele zece minute să cânte la bustul gol.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.