JSport.ro

Voința Sibiu a câștigat aparent ușor partida din prima etapă a Ligii a IV-a, scor 5-2 cu ASA Sibiu, însă, până la pauză, oaspeții au ținut în șah trupa ”alb-verzilor”, scorul fiind egal 2-2, perioadă în care Voința a ratat un penalty. În partea secundă, gazdele au punctat de 3 ori în 7 minute și au risipit orice emoție în privința câștigătoarei.

Voința putea deschide scorul mai repede dar Lucian Marcu a șutat în bara transversală din lovitură de la 11 metri. 1-0 avea să fie câteva minute mai târziu (’14) dar pentru ASA Sibiu. Mircea Marinescu a profitat de o eroare a portarului sibian și a înscris din câțiva metri. După doar două minute Marian Budică a restabilit echilibrul pe tabelă, gol din poziție unu la unu cu portarul advers. Robert Hurdubelea a adus pentru prima dată Voința în avantaj în minutul 28 cu un șut din 6 metri. Chiar înainte de pauză Cătălin Gheorghe a ridicat moralul oaspeților restabilind egalitatea, 2-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă, Voința a rezistat mult mai bine fizic și s-a instalat ușor la cârma jocului. Startul descătușării l-a dat Ionuț Frățilă în minutul 57 care a fructificat din interiorul careului mic o centrare de pe partea stângă. Tiric și Budică au colaborat perfect în fața porții pentru golul 4 al gazdelor, ”dublă” astfel pentru Marian Budică (’60) iar nou intratul Claudiu Kucsinski avea să închidă scorul în minutul 74 la 5-2.

Voința Sibiu:

[team1]

Rezerve: 21. Pasăre, 3. Clej, 5. Ciobanu, 2. Kucsinski, 14. Țiboc, 90. Pandea

Antrenor: Ionuț Frățilă

ASA Sibiu:

[team2]

Rezerve: 3. Mutulescu, 2. Moga

Antrenor: Lucian Hila

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.