JSport.ro

DSC_1474LSS Voința Sibiu a scăpat printre degete o victorie pe care a avut-o la îndemână. După numeroase ocazii de poartă ratate în repriza a II-a, ”alb-verzii” au fost egalați în minutul 87.

LSS Voința Sibiu – ASA Sibiu 2-2
Au marcat: Alex Gandea (autogol) ’24, Iosif Bucșe ’61/ Vasile Paikize ’22, Ion Paraschiv ’87

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASA a deschis rapid scorul, în minutul 22, prin Vasile Paikize dar egalitatea s-a restabilit după doar două minute. Lucian Marcu a finalizat un contraatac pe partea dreaptă cu o centrare puternică în fața porți deviată în proprie poartă de Alex Gancea.

În repriza secundă Iosif Bucșe a uimit cei aproximativ 100 de spectatori prezenți pe stadionul Voința cu o execuție de top. ”Uțu” a primit o pasă la semiînălțime, la două zeci de metri de poartă, iar atacantul sibian a preferat să șuteze direct din voleu către poartă lasându-l fără reacție pe portarul oaspete. Gazdele își putea dubla ulterior avantajul la ratările unu-la-unu cu portarul ASA-ului ale lui Răducu Dabu și Răzvan Popescu dar cei care au mai înscris au fost jucătorii lui Luci Hila, în minutul 87, printr-o execuție spectaculoasă a lui Ion Paraschiv. Voința a mai avut o ultimă răbufnire în minutul 3 de prelungire prin același Iosif Bucșe dar șutul său de la 16 metri a trecut de puțin alături de vinclu.

LSS Voința Sibiu: I. Daneș – L. Marcu, M. Șulumberchean, R. Muntean, Fl. Țugui, M. Cornea, R. Popescu, C. Bărbat, S. Fernea, R. Manole, I. Bucșe.

Rezerve: V. Cîndea, I. Frățilă, Ad. Pandea, R. Dabu, M. Budică, V. Popa.

Antrenor: Cristian Cotoară

ASA Sibiu: M. Crișan – V. Paikize, A. Gancea, Fl. Szabo, D. Avram, M. Marinescu, I. Trașcă, M. Mutulescu, M. Trașcă, L. Ștefănescu, I. Mihalcea.

Rezerve: L. Sion, A. Vrânceanu, A. Brote, I. Paraschiv.

Antrenor: Lucian Hila

Spectacol pe două roți în pauza meciului

Spectatorii prezenți în tribunele stadionului Voința au avut parte de o surpriză plăcută oferită de clubul de dirt-track Voința Sibiu Speedway, în pauza meciului de sâmbătă. Un viitor campion al sportului cu motor, suntem siguri, în vârstă acum de 6-7 ani, a efectuat câteva tururi de pistă pe o motocicletă construită pe măsura lui. Micuțul sportiv a fost extrem de apreciat de spectatori care l-au urmărit cu zâmbetul pe buze.

DSC_1415

DSC_1403

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.