JSport.ro

Meci spectaculos marți seara pe stadionul Voința din cartierul Ștrand. Voința Sibiu și Sparta Mediaș au punctat atât la capitolul evoluție de scor cât și la numărul de goluri înscrise într-un timp foarte scurt. 8-2 a fost scorul final pentru Voința.

Sparta a fost însă echipa care a deschis scorul. În minutul 14, Cătălin Cercea a prins un șut superb de la aproximativ 25 de metri lateral dreapta care l-a surprins puțin ieșit noul portar al Voinței, Codruț Anghel. Portarul sibian avea să se revanșeze pe parcursul partidei printr-o serie de parade spectaculoase care au stârnit admirația celor din tribune dar și nedumerierea jucătorilor medieșeni. ”Aveți portar de națională”, a fost reacția observatorului de joc, mai în glumă, mai în serios. Golul egalizator a venit abia în minutul 38 dintr-un penalty transformat de Tiric.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Egalitatea s-a menținut două treimi din meci. Minutul 60 a însemnat descătușarea pentru ”alb-verzi”. După o pătrundere a lui Marius Țiboc în careu, Budică a finalizat precis din 3 metri pasa trimisă din cădere de atacantul Voinței. Pentru puținii spectatori care au avut curajul să înfrunte frigul, ploaia și vântul rece a urmat un adevărat show pe teren. Alte 7 goluri s-au înscris în cele 30 de minute rămase, practic o medie de un gol la fiecare 4 minute.

Dragoș Țentiu (min. 63), Tiric (min. 77), Liviu Țichindelean (min. 79 și 82), Daniel Bogdan (min. 85), Viorel Namesnic (min. 89), respectiv Cătălin Cercea din nou pentru medieșeni au fost autorii golurilor care au oprit rezultatul final la 8-2.

Cristi Cotoară, antrenor Voința Sibiu: ”Am făcut o prima repriza slabă din toate punctele de vedere, dupa pauză am contralat jocul si ne-am impus fără nici un fel de probleme. Am întâlnit o echipă experimentată dar care nu a putut ține ritmul decât o repriză. Știam că în a doua repriză o să marcăm cel puțin două, trei goluri. Important era să nu mai luăm.”

Voința urcă în clasament după o pauză îndelungată

Voința Sibiu a părăsit în sfârșit locul 8 ocupat în clasament de mai bine de 5 luni, și a făcut schimb de locuri cu Viitorul Șelimbăr, învinsă ieri pe teren propriu de Păltiniș Rășinari, scor 2-3. Sparta Mediaș rămâne a 10-a în clasament.

Voința joacă vineri, Sparta primește vizita Unirii Miercurea Sibiului

Trupa pregătită de Cristi Cotoară va juca în etapa a XXIV-a în deplasare dar tot în Sibiu. ”Verzii” întâlnesc pe terenul de lângă Aeroport ASA Sibiu într-un joc ce se va disputa în avans vineri, de la ora 18:00. Sparta Mediaș va avea un nou meci dificil cu Unirea Miercurea Sibiului, una dintre cele mai în formă echipe ale începutului de retur. Partida este programată să înceapă sâmbătă, de la ora 11:00.

Stadion: Voința. Timp: rece, vânt, ploaie. Spectatori: 30. Arbitri: Ionuț Olaru, Flavius Cabulea, Răzvan Spatar (toți din Sibiu). Observator: Ioan Negulei (Ocna Sibiului).

Voința Sibiu:

[team1]

Rezerve: 24. Daneș, 9. Bogdan, 13. Șerban, 14. Namesnic, 17. Țichindelean, 90. Dabu, 25. Anghel.

Antrenor: Cristian Cotoară

Sparta Mediaș:

[team2]

Rezerve: 3. Corg, 8. Burcea, 2. Cojocnean, 1. Zoltan, 9. Bănceu, 16. Schneider

Antrenor: Lucian Nan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.