JSport.ro

Echipa de fotbal feminin junioare U15 a Măgurii Cisnădie a debutat cu victorie în Campionatul Național U15. Sibiencele s-au impus pe terenul celor de la CSM Tg. Mureș cu 4-2.

Andreea Berghezan a semnat un hat-trick pentru Măgura, cealaltă reușită aparținând Patriciei Moldovan. Cisnădia a fost nevoită să revină de două ori pe tabelă, de la 0-1 și 1-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Diana Stănescu: ”Am avut puterea să revenim de fiecare dată”

Diana Stănescu, antrenoarea echipei, a punctat la final importanța acestui prim succes: ”Mă bucur că am debutat în campionat cu o victorie, este foarte important acest lucru pentru moralul echipei, mai ales că suntem la început de drum. Punctez faptul că am fost conduse de două ori, 1-0 și 2-1, ambiția adversarului care a jucat în fața propriului public a fost mare, dar am avut puterea să revenim de fiecare dată câștigând meciul în final. Pe această cale îmi felicit fetele pentru prestația lor, mulțumesc staff-ului meu și conducerii pentru susținere”, a precizat Diana pentru SBSPORT.RO.

Măgura Cisnădie face parte din Grupa a 8-a a Ligii de junioare U15, alături CSM Tg. Mureș, Ladies Tg. Mureș, Colțea 1920 Brașov și Csikszereda Miercurea Ciuc. În etapa a II-a, Cisnădia va sta urmând să joace primul meci pe teren propriu în 6 octombrie cu Ladies Tg. Mureș. Partida ar putea fi însă reprogramată.

Start în Cupa României pentru senioare

Echipa de senioare a Măgurii va debuta în 6 octombrie, pe stadionul Textila, într-un meci din Cupa României cu Miercurea Ciuc. Jocul va începe la ora 11:00 și va fi primul meci oficial al fetelor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.