JSport.ro

În etapa a IV-a a Campionatului Național de Junioare U15 la fotbal feminin, cruda echipă a Măgurii Cisnădie a pierdut sub Tâmpă în fața celor de la Colțea Brașov, scor 0-7. A fost al doilea meci în campionat al sibiencelor care mai au o victorie.

La finalul meciului, Diana Stănescu a rezumat evoluția echipei sale: ”Am întâlnit un adversar mult mai experimentat decât noi. Cei doi ani în plus de pregătire ai fetelor de la Brașov și-au spus cuvântul, acest club are un parteneriat și cu clubul spaniol Celta Vigo. Îmi pare rău că am picat în a doua repriză atât fizic cât și psihic, am avut ocazii dar azi nu am reușit să le fructificăm. Îmi felicit adversarii pentru munca depusă în scopul dezvoltării fotbalului feminin și sunt sigură că vom arăta mult mai bine de la meci la meci”, a declarat Diana Stănescu, antrenoarea echipei Măgurii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Etapa viitoare, Cisnădia va debuta pe teren propriu în campionatul de junioare cu FC Miercurea Ciuc, abia în jurul datei de 22 noiembrie, într-un meci care va fi ultimul din 2019 pentru Măgura.

Măgura Cisnădie

[team1]

Rezerve: 22. Creangă, 11. Săcelean, 8. Florea

Antrenor: Diana Stănescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.