JSport.ro

Afis2A VI-a ediţie a Cupei Prima la fotbal pe teren sintetic se va disputa la baza Luceafărul, marţi, 22 decembrie, începând cu ora 12:00. Nume cunoscute din fotbalul românesc dar şi foştii jucători ai CSU Voinţa Sibiu se vor regăsi în echipele care se vor întrece în acest an: Alba Iulia, Braşov, Târnăveni, Sibiu, Victoria, Tg. Mureş şi două echipe din Mediaş.

Dintre foştii jucători care se regăseau în sezonul 2011-2012 în lotul din LIga 1 al Voinţei Sibiu, se vor reuni acum la Sibiu Rareş Forika, Nicolae Grigore (retras), Radu Neguţ (Măgura Cisnădie), Eugen Beza (Măgura Cisnădie), Iulian Popa (Rapid Buc.), Marius Burlacu, Remus Dănălache, Răzvan Dîlbea, Claudiu Bunea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe iarba sintetică de la Luceafărul vor mai fi prezenţi, printre alţii, jucătorul echipei naţionale, Gicu Grozav, care ar putea fi însoţit de un alt reprezentat al “tricolorilor”, Nicuşor Stanciu. Lista continuă cu Alex Curtean (ACS Timişoara), Alex Dandea (Astra Giurgiu), Bogdan Vişa (Gaz Metan Mediaş), Neacşa (Dinamo Minsk) dar şi antrenorul Măgurii Cisnădie, Neluţu Luca.

Organizatorul evenimentului, Dragoş Năstase, a precizat că ediţia din acest an a fost programată atât de târziu la rugămintea jucătorilor care evoluează în Liga 1, competiţie care se va întrerupe abia luni, 21 decembrie.

2-csu-vointa-sibiu-steaua-bucuresti-1-1-638791001promovare_vointa_007promovare-vointa-sibiu-23

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.