JSport.ro

DSC_1024Câștigătoarele celor două semifinale, Păltiniș Rășinari și FC Avrig, ar fi trebuit să se întâlnească în finala Cupei României, faza județeană, sâmbătă, 11 iunie. Meciul nu s-a mai disputat întrucât Rășinariul n-a putut conta pe mare parte din lot, aflat la Bistrița unde s-a jucat Cupa României la minifotbal, eveniment programat cu mult timp înainte, iar Avrigul a refuzat propunerea antrenorului Adrian Iliuț de a amâna meciul pentru luni.

Cum AJF Sibiu nu s-a implicat mai mult, pasând decizia doar celor două formații, FC Avrig a devenit câștigătoarea Cupei României la… ”masa verde”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

DSC_1058Iliuț: ”Cupa României la minifotbal a fost programată acum 2 luni, semifinalele și finala – cu 4 zile înainte”

Antrenorul echipei Păltiniș Rășinari s-a declarat dezamăgit pentru că nu a găsit înțelegere din partea oficialilor clubului FC Avrig: ”Din păcate nu s-a gasit o cale de a juca finala luni… așa că Rășinariul nu poate să se prezinte la acest meci din cauza faptului că cea mai mare parte a lotului este plecată la Bistrița unde se joaca Cupa României la minifotbal”, anunța Adi Iliuț cu o zi înainte.

În replică conducerea clubului avrigean a acuzat Păltiniș Rășinari că acordă importanță mai mare competiției de minifotbal. Răspunsul lui Adi Iliuț a venint prompt: ”Cupa României de la Bistrița a fost programată acum două luni, pe când meciul care ar fi trebuit să se joace mâine (n.a. 11 iunie) a fost programat acum 4 zile. Oricum, vă dorim să reprezentați cu succes județul în următoarea faza a competiției!”

Ultima replică a aparținut Avrigului care consideră că echipa din Rășinari nu are nicio scuză: ”Am câștigat. Păcat ca s-a întâmplat așa dar și FC Avrig a avut meciuri programate în campionat la care au lipsit 5-6 jucători de bază și tot ne-am prezentat la meci. Un lot e format din 22 jucători + juniorii așa că cei de la Păltiniș Rășinari nu au nici o scuză.”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.