JSport.ro

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu30Programată sâmbătă, 11 iunie, de la ora 11.00, finala Cupei României, faza județeană, este în pericol de a nu se mai disputa. Păltiniș Rășinari și FC Avrig sunt echipele care ar trebui să-și dispute trofeul pe gazon.

După ce au depășit Voința Sibiu, scor 4-2, respectiv Spicul Șeica Mare, scor 7-1, Păltiniș Rășinari și FC Avrig ar trebui să se întâlnească mâine în finala Cupei României. Oficialii clubului din Rășinari au încercat însă să amâne meciul pentru ziua de luni, întrucât majoritatea jucătorilor echipei este plecată în acest week-end la Bistrița unde evoluează în Cupa României la minifotbal.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Paltinis Rasinari - LSS Vointa Sibiu6Adi Iliuț: ”Rășinariul nu se poate prezenta la acest meci”

Antrenorul formației rășinărene a postat în urmă cu puțin timp un mesaj pe pagina echipei din Avrig: ”Din păcate nu s-a gasit o cale de a juca finala luni… așa că Rășinariul nu poate să se prezinte la acest meci din cauza faptului că cea mai mare parte a lotului este plecată la Bistrița unde se joaca Cupa României la minifotbal”, a precizat Adi Iliuț.

Trebuie precizat că datele de programare ale meciurilor din semifinale și finala Cupei României la fotbal, faza județeană au fost stabilite la sfârșitul săptămânii trecute, astfel că echipele au fost nevoite să se organizeze rapid. Finala de sâmbătă ar fi încurcat și Voința Sibiu, în eventualitatea în care se califica, clubul ”alb-verde” având programat tot mâine, de către FRF, returul barajului interjudețean al echipei de juniori.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.