JSport.ro

FC Avrig a reuşit o promovare istorică în Liga a III-a, după ce a câştigat şi meciul retur cu Unirea Bascov, 3-1, disputat sâmbătă în deplasare.

Cu victoria din prima manşă în “buzunar”, 1-0, sibienii au avut emoţii, totuşi, în startul meciului din comuna argeşeană, gazdele deschizând scorul în minutul 21, din penalty, prin Marius Dima.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bascovul a controlat, în mare parte, prima repriză, însă sibienii au reuşit să marcheze exact la momentul potrivit, Cosovan egalând la unu în minutul 42. Acest gol avea să cântărească decisiv, până la urmă, în stabilirea echipei promovate în Liga a III-a. Cu moralul zdruncinat, argeşenii au rămas şi în inferioritate numerică după un sfert de oră de la începutul părţii secunde.

Chirciu a văzut al doilea galben după un fault în careu, Cosovan reuşind dubla de la punctul cu var. Mult mai liniştiţi la adăpostul acestui avantaj, oaspeţii au jucat fără presiune până la final, în minutul 82 Coman ducând scorul la 3-1.

În prelungiri, argeşenii au ratat un penalty care a mai contat doar pentru statistică, prin Dalu, FC Avrig fiind echipa care a sărbătorit o promovare istorică. Astfel, cu scorul general de 4-1, formaţia lui Mihai Ianc şi-a depăşit adversara din Argeş şi se pregăteşte acum de o vară cu planuri pentru un sezon cât mai bun în Liga a III-a.

Unirea Bascov- FC Avrig 1-3 (Dima, 21, respectiv M. Cosovan 42, 59, Coman 82. In tur scorul a fost de 1-0 în favoarea FC Avrig.


Stadion: Bradu, Vremea: Insorita, 30 de grade, umiditate 41%


UNIREA BASCOV

Imagini pentru unirea bascov

[team1]

Rezerve:

12.Neacsu, 96.Ciuca, 17.Carcadia, 6.Olteanu, 2.Zainescu, 99.Anghel, 11.Petre

Antrenor: Alin Chita


FC AVRIG

Imagini pentru fc avrig

[team2]

Rezerve:

1.Cocarca, 5.Mantea, 17.Dugulan, 9.Halmagy, 7.Iancu, 8.Stoia

Antrenor: Mihai Ianc -principal

Stefan Meres- secund


Sursa foto: Gigi Joita – Arges-Sport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Felicitări pt încă o pagina de istorie a domnului Comanean și inclusiv a prietenului de bere și măgarii nimeni altul decât Traian Marc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.