JSport.ro

 

Miercuri la Arad, au avut loc finalele Memorialului „Gheorghe Ene”, competiție câștigată de FC Interstar Sibiu, după ce sibieni s-au impus în finala cu Luceafărul Cluj Napoca, formație ce era favorită. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Momente incredibile de bucurie în tăbara formației sibiene după ce FC Interstar  a cucerit titlul de campioană națională a memorialului „Gheorghe Ene”. Jucătorii antrenați de Ioan Bulea au făcut un turneu excelent, iar ambiția și dăruirea de care au dat dovadă pe teren le-a fost răsplătită cu trofeul suprem.

”Astăzi am fost mândru când am văzut Sibiul pe locul intai. Nu este uşor să ajungi acolo sus. Dacă nici acum nu am demonstrat tuturor contestatarilor din Sibiu şi nu numai,ce reprezintă Interstar Sibiu în fotbalul juvenil, atunci înseamnă că sportul românesc şi fotbalul în special s-au întors cu susul în jos”, a declarat Daniel Mureșan.

Iată rezultatele înregistrate la turneul final: 

Galactik București – Interstr 0-1 (gol Kielhorn)

Atletico Arad – Interstar Sibiu 1-2 (Kielhorn și Mogoe)

Stars Brăila Interstar 1-0

FC Interstar – Luceafărul 2010 Cluj 1-0 (gol Gheorghe)

Cel mai bun jucător al finalei a fost desemnat Andrei Gheorghe acesta fiind premiat de Miodrag Belodedici.

Iată lotul deplasat la Arad de către antrenor Ioan Bulea: 

David Pandele, David Candea, David Mogoe, Tudor Deac, Andrei Gheorghe, Benjamin Kilhorn, Maximilian Overduin, Velntin Voilean, Andrei Bulea, Fabian Toader, Eduard Săpun și Gabriel Șerb.

„Suntem bucuroși și fericiți. Copii au fost deosebiți și merită toate aprecierile. Mulțumesc părinților, colegiilor și tuturor celor care au crezut în această echipă. Este o performanță istorică pentru noi și pentru Sibiu”, a declarat Ioan Bulea, antrenorul echipei din Sibiu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.