JSport.ro

FC Hermannstadt a pierdut 0-2, în deplasarea de la FC Voluntari, formație contracandidată la evitarea retrogradării. La pauză scorul a fost 1-0 pentru gazde, iar după pauză formația pregătită de Mihai Teja. 

Prima repriză a fost una echilibrată, dar chiar și așa FC Voluntari a avut un ușor plus în fața sibienilor. Totul a fost ehilibrat până în minutul 44, când Taira comite fault în suprafața de pedeapsă, iar centralul partidei a indicat fără ezitare punctul cu var. Unul dintre cei mai valoroși stranieri din Liga 1, Eric De Oliveira a transformat lovitura de la 11 metri fără emoții devenind astfel stranierul cu cele mai multe goluri pe prima scenă a fotbalului românesc, iar gazdele intrau în avantaj la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză FC Hermannstadt încearcă să restabilească egalitatea, iar lipsa de inspirație a atacanților sibieni și reflexul lui Cojocaru din minutul 62, când Yazalde a șutat din careu, iar goalkeeper-ul Voluntariului a respins cu piciorul ca la handbal. La faza imediat următoare FC Voluntari a marcat prin același Sanoh, care a profitat de o respingere neinspirată a lui Sorin Bușu care practic a așezat mingea pentru fotbalistului de la Voluntari, iar acesta nu a iertat de la 18 metri.

În urma acestui eșec, FC Hermannstadt se află pe locul 10 cu 25 de puncte în 26 de partide, fiind la doar trei lungimi de formația care ocupă poziția de baraj, Poli Iași.

Iată cele două distribuții:

FC Voluntari: 

[team1]

Antrenor: Mihai Teja

FC Hermannstadt: 

[team2]

Antrenor: Vasile Miriuță.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.