JSport.ro

Surianu-Sebes-FC-Hermannstadt-Sibiu28FC Hermannstadt a pierdut la limită 0-1, partida cu Șurianu Sebeș (Locul 4, Liga a IV-a, Alba), la capătul unui meci care s-a jucat în condiții nefavorabile din punct de vedere meteorologic.

Pe un vânt puternic, într-o partidă lipsită de ocazii, Claudiu Coltor a reușt să marcheze singurul gol al partidei disputată pe terenul din „Obor”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un antrenament fizic bun, un vânt mare, am pierdut 1-0, nu sunt multe de spus. Am avut 4-5 absențe. Nu am putut juca mare lucru din cauza vântului”, a declarat Jean Gavrilă, antrenor principal FC Hermannstadt.

Lipsit de aportul a patru jucători de bază (Trohin, Greavu, Tineiu și Străulea, Jean Gavrilă a fost nevoit sa improvizeze în toate compartimentele, iar acest lucru a avut efect direct asupra prestației din teren.

FC Hermannstadt: Zăvoi – Cristiu, Genescu, Macrea, Bîrză – Câmpean și Măginean, Simion, Vlaic, Osogo, D. Tătar.

Au mai jucat: Porcar – Bâra, Bîgu, Rodean, Drăgușin

Absenți (accidentați): Trohin, Greavu, Tineiu, Străulea.

Meci stricat de vânt

Partida disputată pe stadionul Obor a fost serios afectată de condițiile meteo. La ora meciului vântul sufla cu intensitate, iar acest lucru a influențat jocul celor două echipe.

De avantajul vântului a profitat Șurianu Sebeș grupare ce se luptă pentru accederea în eșalonul terț. Formația antrenată de Mihai Manea și Raul Oargă a înscris unicul gol al partidei profitând și de avantajul creat de condițiie meteo.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.