JSport.ro

13616372_565678860261145_1268548102_oFC Hermannstadt și-a prezentat proiectul pentru Liga a III-a, sezonul 2016-2017. Echipa antrenată de Marian Mărgărit și Răzvan Dâlbea și-a fixat pregătirea pe 18 iulie, iar o parte din achiziții au fost prezentate joi. 

Până la această oră, FC Hermannastadt a bifat opt achiziții, iar aici îi putem aminti pe Medeșan, Barbu, Petrescu, Oiță (Măgura Cisnădie), Piko, Cârstean, Necșulescu (Metalurgistul Cugir), R. Dâlbea (FC Hermannstadt).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu reunirea fixată pe 18 iuli, jucătorii echipei sibiene vor avea 10 zile de reacomodare la efort, urmate de 10 zile în cantonament centralizat, cantonament a cărei locație urmează să fie stabilită.

„Am preluat echipa cu gânduri bune, cu perspective frumoase. Important este ca și cei noi veniți, cu experiență și cei tineri să creem o omogenitate cât mia rapidă și să încercăm să avem rezultate încă din pregătire”, a declarat Marian Mărgărit, antrenorul echipei FC Hermannstadt.

Stadionul Municipal și Oborul pentru FC Hermannstadt

Stadionul Municipal din Sibiu va intra în renovare pentru a fi pregătită pentru Liga a III-a, în vreme ce autoritățile locale se pregătesc să construiască o nouă arenă. Cât despre stadionul Municipal acesta va fi utilizat pentru jocuri, în vreme ce terenul din Obor va fi utilizat pentru antrenamente, dar și pentru echipa secundă.

„Am avut luni o întâlnire cu doamna primar, dânsa este deschisă spre a ne ajuta în totalitate. Avem încredere că vom reuși să aducem stadionul la nivelul la care trebuie să primim licența, totodată am reușit să luăm în calcul construirea unui alt stadion”, a mai punctat Doru Birț.

Sibiul renaște printr-un proiect îndrăzneț

Fotbalul sibian renaște odată cu înființarea echipei FC Hermannstadt. Gruparea prezidată de Doru Birț a luat ființă în urmă cu un an de zile și a izbutit ca în doar 12 luni de la „naștere” să promoveze în Liga a III-a și să devină campioană națională la minifotbal.

Ba mai mult încă din primul sezon în eșalonul terț, FC Hermannstadt va ataca promovarea.  „Scot încă odată în evidență că obiectivul nostru este clasarea pe locurile 1-3. Avem o parte din sumă asigurată de către Primărie, prin programul prin care dânșii susțin sportul, iar pentru sumele pentru care mai avem nevoie, sponosorii și susținătorii cred că sunt dornici”, a mai punctat Birț, în vreme ce Marian Mărgărit s-a rezumat la  a spune: „Este un proiect pe termen lung, evident că ne dorim să ajungem cât mai sus în fotbalul din România. Această echipă este gândită atât ca o echipă care să facă performanță, cât și ca o echipă care să ofere perspectivă tinerilor și juniorilor. Ideea noastră este bazată și pe construcția unei școli de fotbal”, a mai punctat  Marian Mărgărit.

Impresarul Radu Neguț a ajutat la construirea echipei

După ce în vara acestui an a agățat ghetele în cui, Radu Neguț a început „junioratul” ca impresar, reușind deja câteva mutări importante pe piața internă și nu numai.

Fostu atacant al echipei Voința Sibiu a contribuit decisiv la campania de achiziții a sibienilor.

 „Îmi doresc foarte mult să se creeze  o echipă, să fie fotbal. Faptul că echipa va beneficiat atât de stadionul municipal, cât și de baza de la Obor, nu cred că a fost vreo echipă să beneficieze de ambele baze”, a declarat Radu Neguț.

FC Hermannstadt a bifat opt transferuri până la această oră și cu siguranță vor mai sosi nume noi la echipa antrenată de Marian Mărgărit.

foto: Silvana Armat

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.