JSport.ro

Cu trei zile înaintea primului meci oficial din 2017, FC Hermannstadt a susținut o conferință de presă, iar cu ocazia acestui eveniment oficialii clubului au anunțat noile achiziții, dar și intențiile pentru partea secundă a sezonului.

După un parcurs de invidiat în prima parte a sezonului, FC Hermannstadt este pregătită de retur. Elevii lui Eugen Beza pornesc cu un avans de patru puncte față de ocupanta locului secund ACS Comuna Recea și la cinci lungimi distanță de FC Zalău, formație care completează podiumul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Primul nostru joc este cel din deplasare cu Zalău, vom juca vineri de la ora 15:00. Zalăul și-a anunțat intenția de a promova în mod public, etapele a doua și a treia reprezintă meciuri cu echipe care vor putea utiliza și jucători din prima ligă, dar suntem încrezători în ceea ce putem obține din următoarele întâlniri”, a declarat Doru Birț, președintele echipei FC Hermannstadt.

Noul antrenor al echipei FC Hermannstadt, Eugen Beza, s-a arătat încrezător înaintea meciului de vineri, partidă ce poate elimina una dintre principalele contracandidate la promovare ale sibienilor.

„Suntem mulțumiți de perioada de pregătire, cred că am ajuns la un echilibru, suntem mulțumiți și de rezuzltatele din amicale și de jucători, avem încredere și în jucători și în obiectivul pe care l-am fixat și anume promovarea în liga a II-a”, a declarat Eugen Beza, antrenor principal FC Hermannstadt.

Meciul de la Zalău va avea loc vineri, la ora 13:00, întâlnirea dintre cele două combatante fiind găzduită de stadionul „Municipal”.


 

COMPLEURI DE JOC, JOMA, LA DOAR 88 DE LEI (tricou+șort+jambiere)


Echipa pleacă joi, prime duble pentru meciul de la Zalău 

Formația pregătită de Eugen Beza va pleca încă de joi la Zalău, la fel cum s-a întâmplat înaintea tuturor deplasărilor din turul campionatului.

O noutate va fi dată de faptul că jucătorii Hermnanstadt-ului vor juca pe prime duble la primul meci din 2017

„Condițiile sunt foarte bune, transferurile sunt pe măsură, iar jocurile din perioada pregătitoare ne dau speranțe mari. Echipa pe care o antrenez în momentul de față este valoroasă pentru nivelul ligii a III-a, ne propunem să fim și o echipă ofensivă”, a mai punctat Eugen Beza în cadrul conferinței de presă organizată la stadionul „Municipal” din Sibiu.

Noile achiziții au declarat la unison: „Vrem să promovăm”

La conferința de presă de marți au participat Teodor Birț (președintele echipei), Ciprian Drăgoiu (vicepreședinte), Eugen Beza (antrenor principal), dar și noile achiziții Horațiu Moldovan (portar – CFR Cluj), Radu Crișan (fundaș – Astra Giurgiu), Cătălin Pîrvulescu (fundaș – CSM Râmnicu Vâlcea) și Alex Fotescu (atacant – ACSO Filiași).

Întrebați de ce au ales să vină la FC Hermannstadt, noii jucători ai „alb-roșilor” au declarat la unison că își doresc să promoveze alături de noua lor echipă și de ce nu să evolueze și în eșalonul secund pentru FC Hermannstadt.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.