JSport.ro

Starea gazoanelor din România ar putea amâna din nou startul în eșalonul terț, asta chiar dacă mai avem încă 8 zile până la primele partide oficiale din 2017, iar vremea de afară dă semne pozitive. 

Aflată pe locul 1 în liga a III-a, seria a V-a, FC Hermannstadt este pregătită de retur din toate punctele de vedere, iar tehnicianul Eugen Beza nu și-ar dori o amânare a părții secunde a sezonului 2017-2018.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Noi suntem pregătiți de retur din toate punctele de vedere, nu văd de ce ar trebui să se amâne mai ales că și vremea de afară se îmbunătățește. Ne dorim să începem”, a declarat Eugen Beza, antrenorul principal al echipei FC Hermannstadt.

Aproape 90% din timp FC Hermannstadt s-a pregătit pe teren sintetic, iar tehnicianul liderului speră ca în ultima săptămână rămasă până la startul campionatului să efectueze câteva ședințe de acomodare și pe gazon natural.


COMPLEURI DE JOC, „JOMA”, LA DOAR 88 DE LEI


FC Hermannstadt debutează în 2017 în deplasrae unde „alb-roșii” vor întâlni ocupanta locului secund FC Zalău, grupare aflată la patru puncte în coasta liderului sibian.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.