JSport.ro

FC Hermannstadt va disputa sâmbătă de la ora 15:00 primul meci din noul an, partidă în care va întâlni Sepsi Sfântu Gheorghe, formație antrenată de Leo Grozavu, o mai veche cunoștință a antrenorului Vasile Miriuță. 

Tehnicianul sibienilor a vorbit despre partida de sâmbătă la conferința de presă premergătoare partidei, fiind încrezător că elevii lui pot obține toate punctele puse în joc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Începe campionatul din nou, părerea mea e că întâlnim o echipă bună, cu un antrenor bun. Adevarul e că de când a venit el la echipă (Leo Grozavu), am văzut câteva jocuri, chiar au jucat bine și au făcut puncte, o echipă arțăgoasă și agresivă cum e și Leo”, a declarat Vasile Miriuță, antrenor principal FC Hermannstadt.

Antrenorul gazdelor de sâmbătă a discutat și despre perioada de pregătire, însă cea mai mare satisfacție a tehnicianului este legată de faptul că formația pe care o pregătește își desfășoară meciurile de „acasă” la Sibiu.

„Așteptăm meciul cu încredere, am văzut plusuri și minusuri, dar am mare încredere în băieți și sunt sigur că vom face o partidă foarte bună și vom câștiga. Cel mai îmbucurător lucru este că jucăm acasă”, a mai punctat Miriuță.

Partida de la Sibiu va fi arbitrată la centru de Radu Petrescu (București), ajutat la cele două mergini de Adrian Ghinguleac (București) și Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin). Arbitru de rezervă va fi Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea), iar observatorul partidei a fost desemnat de către FRF, Eduard Dumitrescu (Pitești).

Caiado, Tătar și Company absențele lui Miriuță pentru duelul cu Sepsi

În partida de sâmbătă Vasile Miriuță nu va putea conta pe serviciile lui Biel Company, jucător indisponibil de o perioadă destul de îndelungată, însă pierderile „grele” din ultima perioadă sunt reprezentate de accidentările lui Daniel Tătar (probleme la ligamente) și Caiado jucător ce a suferit o fractură la deget.

„Despre noi pot să spun că avem câteva mici probleme, Caiado a făcut o fractură la un deget, Tătar are și el o problema la ligamente, Company are și el o problemă, o știm foarte bine de anul trecut după operație”, a concluzionat Vasile Miriuță.

Întâlnirea dintre Hermannstadt și Sepsi OSK face parte din cadrul etapei cu numărul 23 din Liga 1.

sursa foto: facebook FC Hermannstadt

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.