JSport.ro

13592564_1215283921849780_8537507754016334322_nZi de sărbătoare pentru sportul sibian, după ce FC Hermannstadt a câștigat Campionatul Național de Minifotbal, în urma succesului contra echipei Chedra Tax Ploiești. Succesul nu a fost unul ușor, dimpotrivă, elevii lui Cașolțan s-au impus ca nemții, la penalty-uri. 

Partidă plină de suspans în Finala Campionatului Național de Minifotbal. FC Hermannstadt și Chedra Tax Coelpan Ploiești s-au luptat pentru titlul de campioană. La capătul celor două reprize de 20 de minute scorul a fost egal 1-1, iar pentru a se face departajarea s-a trecut la executarea loviturilor de la șapte metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mai inspirați la punctul cu var au fost jucătorii echipei FC Hermannstadt, aceștia au învins cu 3-2 și au câștigat astfel trofeul, dar și dreptul de a participa la prima ediție a Ligii Campionilor la Minifotbal.

„Având în vedere că ne-am înființat de un an și am ajuns în Liga Campionilor, vă dați seama că înseamnă foarte mult pentru noi. Ne-am dăruit până la sacrificiu, ăsta a fost secretul nostru, asta chiar dacă nu foarte mulți oameni ne dădeau șanse”, a declarat Cornel Cașolțan antrenorul echipei FC Hermanntadt.

Echipa antrenată de Cornel Cașolțan și Călin Trohin a avut la dispoziție următorul lot de jucători::Cătălin Căbuz, Marius Zăvoi (portari) – Călin Trohin, Gabriel Bâra, Ionuț Petrescu, Cosmin Coțofan, Adrian Greavu, Cristian Simion, Lucan Bîgu, Edwin Osogo, Daniel Vlaic, Cristian Tiric, Radu Aldea, Alexandru Stângu, Cristian Seiwerth (jucători de câmp).

Chedra TAX Coelpan Ploiești a avut la dispoziție următorul lot de jucători: Florian Bogdan Barbu, Alexandru Bobeica, Vladimir Butufei, Dragoș Chelba, Sergiu Chiriță, Andrei Ciorbanu, Georgian Condrea, Bogdan Dinu, Ionuț Cătălin Ionescu, Valeriu Ionescu, Ciprian Nicolae Neacșu, Ionuț Oprea, Vivian Oprea, Florian Pripu, Nicușor Rusu, Mihai Serban, Bogdan Stoica, Mircea Trandafir.

Hermannstadt în Liga Campionilor

Succesul de la Deva le-a adus fotbaliștilor și o răsplată însemnată. Elevii antrenați de Cornel Cașolțan și Călin Trohin vor juca în Liga Campionilor la Minifotbal, turneu ce va avea loc în Slovenia.

Chiar dacă nu s-au gândit la început la marele trofeu, FC Hermannstadt a reușit să se impună și să păstreze trofeul în Sibiu, după ce în sezonul trecut Juventus Sibiu își adjudeca titlul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.